Kundcase

Varje bransch kräver sin lösning

Alla typer av branscher och organisationer har sina unika IT-behov. Digitaliseringen, molntjänsternas utbredning och det ständigt ökande behovet av att lagra data har på alla sätt stöpt om IT-världen – och såväl möjligheter som utmaningar har blivit fler. Det betyder också att tiden för statiska ”one size fits all”-lösningar sedan länge är förbi. Vi strävar därför efter att du som kund ska betrakta Binero som din strategiska IT-partner – snarare än en leverantör som bara installerar något och sedan skickar en faktura.

Hör av dig till oss och berätta vilka behov du har

Oavsett om din organisation återfinns inom offentlig sektor, hälsa och sjukvård, finanssektorn, byggbranschen eller driver en onlinebutik så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just dig. Från att installera rätt hårdvara på ditt kontor till att leverera smidiga, säkra och skalbara molntjänster eller hjälpa din webbplats eller applikation att prestera så bra som möjligt – vår styrka är att vi kan hjälpa dig med allt från IT-outsouring till arbetsplatstjänster.

För oss är varje kund unik – med unika behov som vi vill tillgodose på ett optimalt sätt. Och alla data och tjänster vi hanterar lagras och levereras alltid enbart i våra svenska datacenter, och lyder därmed enbart under svensk lagstiftning. Här nedan kan du ta dig vidare och läsa mer om några av de vanligaste tjänsterna vi hjälper våra kunder med. Men, vi kan givetvis hjälpa till med mycket, mycket mer än så.

Våra tjänster

Drift av onlinebutik

Du som är verksam inom e-handel står ständigt inför massor av utmaningar. Förutom att stångas med konkurrens från alla världsdelar, prispress och krav på snabba leveranser kräver onlineshoppare en blixtrande snabb och alltid tillgänglig butik där allt är glasklart och enkelt.

Läs mer här!

Applikationsdrift

Oavsett vilken typ av applikation din verksamhet bygger på eller själva är beroende av, så är den i rätt händer hos Binero. Vi sköter installation, underhåll och felsökning.

Läs mer här!

IT-outsourcing

Med IT-outsourcing lägger du ansvaret för hela eller stora delar av din IT-miljö i våra trygga händer. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en säker och stabil lösning utifrån dina unika behov.

Läs mer här!