1. Startsida
  2. /
  3. Nätverkstjänster

Framtidssäkrade lösningar 

Vi uppgraderar er teknik medan ni fokuserar på verksamheten

Vår tekniska expertis och erfarenhet av projektledning inom nätverkstjänster säkerställer att varje tekniskt projekt levereras i tid, inom budget och med högsta kvalitet. Så att ni kan ta större kliv mot framtiden. Oavsett om det är en med en TV eller Wi-Fi-lösning eller eventuell annan uppkopplad teknisk lösning. 

Illustration av händer som styr TV, musik, övervakning och WiFi från en laptop. Illustration of hands controlling TV, music, monitoring and WiFi from a laptop.
Photo of hands on keyboard. Technical illustrations and AI symbol. Foto av händer på tangentbord. Tekniska illustrationer och AI-symbol.

Vad är en uppkopplad lösning?

En vanlig nätverkstjänst består av uppkopplade tekniska lösningar. Det innebär att olika enheter och system samt deras användare kan kommunicera med varandra över internet.

Ett exempel är system för smarta hem där enheter som lampor, säkerhetskameror och dörrlås kan styras via internet eller en app. Ett annat exempel är uppkopplade TV-lösningar för streaming, som Netflix, HBO, eller Disney+. Vilket ger en mer anpassad och flexibel TV-upplevelse.

Med våra dedikerade projektledare kan vi erbjuda kompletta uppkopplade lösningar inom TV och WiFi, installerade och klara.

Läs mer om våra TV-lösningar

Business people having a meeting in an open office environment. Affärsmänniskor har ett möte i en öppen kontorsmiljö.

Hur går det till?

1

Analys och behovsanpassning

Vi inleder med en noggrann analys av ditt företags behov och önskemål för att skräddarsy den bästa lösningen åt dig.

2

Nätverksdesign tas fram

Våra tekniska konsulter tar fram en optimal nätverksdesign för att implementera lösningen hos er på bästa sätt.

3

Uppstartsmöte med din personliga projektledare

Under mötet diskuterar du och din personliga projektledare planeringen av projektet för att säkerställa ett smidigt genomförande.

4

Inköp av hårdvara

Projektledaren ansvarar för inköp av den hårdvara som krävs för projektet och levererar den i god tid före implementationen av lösningen.

5

Installation 

Vi säkerställer att installationen genomförs korrekt och effektivt för att säkra en sömlös drift.

6

Kvalitetssäkring av er uppgraderade lösning

Efter implementeringen säkerställer vi att lösningen uppfyller era krav och går igenom projektet för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Ny teknik som låter er utvecklas

Vår tjänst projektledning av tekniska uppkopplade lösningar är din nyckel till att framtidssäkra ditt företag. 

I dag är den nya tekniken en enorm tillgång för förbättrad effektivitet och produktivitet. Med hjälp av automatiserade processer och snabbare arbetsflöden möjliggör de senaste tekniska innovationerna framtagandet av bättre produkter, tjänster och arbetssätt som stärker er konkurrenskraft.

Med vår projektledningstjänst är ni alltid uppdaterade med de senaste tekniska lösningarna och fullt rustade för framtiden.

Läs mer om vår projektledning

Smiling businesswoman looking at her smartphone in an office. Leende affärskvinna tittar på sin smartphone på ett kontor.

Framtidssäkrat

Genom att vara i framkant med teknologin kan du och ditt företag dra nytta av många fördelar.

 

Effektiviserad produktion

Genom att uppgradera din tekniska infrastruktur kan du automatisera processer, minska manuellt arbete och öka hastigheten och precisionen i ditt arbetsflöde. 

Ökad konkurrenskraft

Genom att utnyttja de senaste tekniska innovationerna kan du differentiera dig från dina konkurrenter, erbjuda bättre produkter och tjänster till dina kunder och öka din marknadsandel. 

TV as a service - vi tänker på allt så du slipper!

Oavsett om ni behöver erbjuda en TV-upplevelse för era kunder, hotell- eller restauranggäster eller personal så innebär vår tjänst TV-as-a-Service
från Infrateq by Binero, full frihet och flexibilitet.

Tjänsten ger er ett komplett paket med allt från skärmar, fästen och kanaler till installation, projektledning, service och försäkring. Allt till en fast månadskostnad.
En TV-lösning med alla fördelarna och utan krångel.

Kontakta oss

Har du frågor om våra nätverkstjänster? Rådfråga vårt team på Infrateq by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Profile picture André. Profilbild André.

André Borné

Business Unit Director 

andre.borne@infrateqgroup.com

kontakta oss

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.