1. Startsida
  2. /
  3. Nätverkstjänster

Framtidssäkrade lösningar 

Vi möjliggör din tekniska uppgradering med ditt företags bästa i åtanke

Vårt team av engagerade projektledare gör det möjligt för dig att fokusera på din verksamhet. Vi kombinerar vår tekniska expertis med vår erfarenhet av projektledning för att säkerställa att varje projekt levereras i tid, inom budget och kvalitetsstandarder. Oavsett om det är en TV eller Wi-Fi-lösning eller eventuell annan uppkopplad teknisk lösning. 

Network services illu_6
technology (4)

Vad menas med uppkopplad lösning?

En uppkopplad teknisk lösning innebär att olika enheter eller system är anslutna till internet för att möjliggöra kommunikation, dataöverföring och fjärråtkomst. Detta innebär att enheter kan kommunicera med varandra och användare kan fjärrstyra och övervaka system från olika platser.

Ett exempel på en uppkopplad teknisk lösning är ett smart hem-system där olika enheter såsom lampor, termostater, säkerhetskameror och dörrlås är anslutna till en central kontrollenhet och kan styras och övervakas via en smartphone-app eller via internet. Ett annat exempel är uppkopplade TV-lösningar där TV-apparater är anslutna till internet för att erbjuda streaming av filmer, TV-program och andra digitala streamingtjänster som Netflix, HBO, eller Disney+.

Dessa lösningar öppnar upp för en mer anpassad och flexibel TV-upplevelse och ger användarna tillgång till en oändlig ström av underhållning när som helst och var som helst.

porject_background

Hur går det till?

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzMiktMTY5ODkzNjI5OS5wbmc=

Analys och behovsanpassning

Vi inleder med en noggrann analys av ditt företags behov och önskemål för att skräddarsy den bästa lösningen åt dig.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzMykucG5n

Nätverksdesign tas fram

Våra tekniska konsulter tar fram en optimal nätverksdesign för att implementera lösningen hos er på bästa sätt.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzNCkucG5n

Uppstartsmöte med din personliga projektledare

Under mötet diskuterar du och din personliga projektledare planeringen av projektet för att säkerställa en smidig genomförande.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzNSkucG5n

Inköp av hårdvara

Projektledaren ansvarar för inköp av den hårdvara som krävs för projektet och levererar den i god tid före implementationen av lösningen.

Untitled (59)

Installation 

Vi säkerställer att installationen genomförs korrekt och effektivt för att säkra en sömlös drift.

Untitled (60)

Kvalitetssäkring av er uppgraderade lösning

Efter implementeringen säkerställer vi att lösningen uppfyller era krav och går igenom projektet för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Håll er up-to-date med dagens teknik

Vår tjänst projektledning av tekniska uppkopplade lösningar är din nyckel till att framtidssäkra ditt företag. Genom att vara i framkant med teknologin kan du och ditt företag dra nytta av många fördelar.

Först och främst möjliggör tekniska uppdateringar förbättrad effektivitet och produktivitet. Genom att uppgradera din tekniska infrastruktur kan du automatisera processer, minska manuellt arbete och öka hastigheten och precisionen i ditt arbetsflöde. Dessutom ökar tekniska uppdateringar företagets konkurrenskraft. Genom att utnyttja de senaste tekniska innovationerna kan du differentiera dig från dina konkurrenter, erbjuda bättre produkter och tjänster till dina kunder och öka din marknadsandel. 

Vår projektledningstjänst garanterar att du är uppdaterad med de senaste tekniska lösningarna och att din verksamhet är rustad för framtiden. Genom att hålla dig ajour med de senaste trenderna och innovationerna inom teknik kan du säkerställa att ditt företag är redo att möta de utmaningar och möjligheter som den digitala världen har att erbjuda.

 

Läs mer om vår projektledning

project manager_woman

Framtidssäkrat

Genom att vara i framkant med teknologin kan du och ditt företag dra nytta av många fördelar.

 

Effektiviserad produktion

Genom att uppgradera din tekniska infrastruktur kan du automatisera processer, minska manuellt arbete och öka hastigheten och precisionen i ditt arbetsflöde. 

Ökad konkurrenskraft

Genom att utnyttja de senaste tekniska innovationerna kan du differentiera dig från dina konkurrenter, erbjuda bättre produkter och tjänster till dina kunder och öka din marknadsandel. 

offentlig visning (1)

TV as a service - vi tänker på allt så du slipper!

Vi erbjuder ett heltäckande paket med allt som krävs för en optimal TV-upplevelse i ditt företag

Vår tjänst innebär frihet. Oavsett om det är ett stort privat företag, en restaurang, hotellkedja eller kommunal verksamhet som representeras, så är TV-as-a-Service det naturliga valet av TV-lösning.

Tjänsten är komplett, vilket innebär att ni får ett förmånligt paket innehållandes TV-skärm, väggfäste, basutbud av TV-kanaler, TV-portal, TV-teknik, installation, projektledning, service och försäkring.

Och var inte rädd för att kostnaderna ska dra iväg. Den fasta månadsavgiften är alltid densamma. Med vår tjänst ingår all hårdvara, kanaler, installation och service - allt till en fast månadskostnad.

Kontakta oss

Har du frågor om våra nätverkstjänster? Rådfråga vårt team på Infrateq by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

André profilbild web (2)

André Borné

Executive Sales Director 

andre.borne@infrateqgroup.com

kontakta oss

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.