Projektledning för ditt IT-projekt

Vi hjälper dig genom större förändringsprojekt eller implementering av nya tekniska lösningar. Vår roll som teknisk projektledare är att befria dig från krångel och tekniska utmaningar och ge dig möjligheten att fokusera på din kärnverksamhet. Med teknisk expertis och vår breda erfarenhet av projektledning säkerställer vi att varje projekt levereras enligt tidsplan, budget och kvalitetsstandarder.

Technical project managers, IT project management. Tekniska projektledare, projektledning IT.
 • Committed 
  - Vi är dedikerade till din framgång
 • Creative 
  - Vi hittar lösningar
 • Collaborative 
  - Kommunikation är en hörnsten

 • Consistent 
  - Vi levererar konsekvent

Din partner i projektledning

Vår projektplaneringsprocess är utformad för att garantera att dina projekt levereras enligt plan. Varje projekt inleds med en noggrann bedömning av kraven, från förväntningar och tidsplan till budgetar och logistikplanering.

Våra team består av erfarna och engagerade medarbetare med många projekt under bältet. Genom att upprätthålla kontinuerlig dialog från start till mål, säkerställer vi att varje projekt flyter smidigt.

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina unika behov och mål, och vi skräddarsyr varje projektplan för att uppfylla affärsmålen på bästa sätt.

Hur går det till?

1

Analys och behovsanpassning

Vi börjar med att noggrant gå igenom era önskemål och analysera ditt företags behov för att kunna planera ett smidigt och effektivt projekt.

2

Inköp och leverans

Projektledaren ansvarar för inköp av hårdvaran som krävs och levererar den i god tid. Vi erbjuder flexibel finansiering för att tillgodose olika ekonomiska förutsättningar.

3

Installation och implementering

Vi säkerställer att installationen genomförs korrekt och effektivt för att säkra en sömlös drift.

4

Kvalitetssäkring och utbildning

Efter implementeringen säkerställer vi att lösningen uppfyller dina krav och går igenom projektet för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Erfarna och dedikerade projektledare

Framgångsrika projekt föds ur noggrann planering, sömlöst utförande och orubbligt engagemang. Det är här våra exceptionella projektledare kommer in i bilden – dina verkliga partners för att uppnå dina mål. Ta hjälp av våra tekniska virtuoser som finjusterar varje del av ert projekt och säkerställer att alla delar arbetar i harmoni för att uppnå våra gemensamma mål.

Våra projektledare hjälper dig bland annat med teknisk rådrivning, inköp & logistik och finansiering.

Confident businesswoman in grey blazer. Självsäker affärskvinna i grå kavaj.

Kontakta oss

Har du frågor om vår projektledning? Rådfråga vårt team på Infrateq by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Profile picture André. Profilbild André.

André Borné

Executive Sales Director

andre.borne@infrateqgroup.com

kontakta oss

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.