1. Startsida
  2. /
  3. Konsulter

Konsulttjänster som hjälper dig att nå era mål

Vi vet att hanteringen av IT-utmaningar kan vara krånglig och tidskrävande. Att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken, säkerställa robust säkerhet, och samtidigt driva innovation kan ta fokus från er kärnverksamhet.

Vår samlade expertis inom IT-säkerhet, mjukvaru- och applikationsutveckling gör våra konsulter till experter på att utveckla och integrera tekniken med era affärsstrategier så att du kan arbeta effektivare och nå era mål snabbare.

konsulter
Business people have a meeting in an office. Laptops with post-it notes lie in front of them. Affärsmänniskor har ett möte på ett kontor. Framför dem ligger bärbara datorer med post-it-lappar.

Framtidssäkra din verksamhet med våra konsulttjänster

Våra konsulter utvecklar skräddarsydda affärsapplikationer som är perfekt anpassade för att möta dina unika behov och stärka din verksamhet.

Vi erbjuder expertis och konsulttjänster inom bland annat:

  • IT-säkerhet
  • Applikationsmodernisering mot cloud och container
  • Mjukvaruutveckling
  • Digital transformation
  • Observability

 

Säkerhet från start till mål med DevSecOps

På Binero IT nöjer vi oss inte med att bara uppfylla de grundläggande säkerhetskraven. Säkerheten är fundamental i alla delar av vår konsultverksamhet.

Med vår DevSecOps-modell blir säkerheten en naturligt integrerad del av hela utvecklingsprocessen. Från idé till färdig produkt. Så att ni kan känna er trygga i att era applikationer är både kraftfulla och säkra.

Photo of laptops, smartphones, and i-pads. Illustrations of computer codes and padlocks. Foto av bärbara datorer, smartphones och i-pads. Illustrationer av datakoder och hänglås.
Illustration of cloud and laptop. Illustration av moln och laptop.

DevOps i vårt DNA

Utveckling och innovation kräver öppenhet och samarbete. Därför är vår samverkande DevOps-kultur en grundpelare i våra konsulttjänster. Det är så vi når de bästa resultaten och kan skapa mer värde.

Bättre IT-utveckling i öppna miljöer

När vi delar kunskap så utvecklas vi snabbare. Det är därför våra IT-konsulter arbetar med öppna standarder och öppen källkod. En transparens som leder till hållbara lösningar och nöjda kunder. 

Hur går det till?

1

Analys och behovsanpassning

Vi börjar med att noggrant analysera ditt företags behov och önskemål för att identifiera den bästa lösningen åt dig.

2

Vi utvecklar

Våra konsulter har många års erfarenhet av att utveckla mjukvara och hjälper till med att bygga robusta och innovativa lösningar.

Vi utvecklar kraftfulla lT-lösningar som lyfter din affär.

3

Kvalitetssäkring och dokumentation

Genom ett nära samarbete med dig går vi igenom en kvalitetssäkring och dokumentation för att försäkra att lösningen är robust och redo för produktion.

Vi stöttar genom hela processen, från kod till färdig produkt.

4

Ytterliggare stöd

Välj mellan drift av er IT-miljö, managerade tjänster och 24/7 support.

Vi säkerställer att dina affärskritiska applikationer alltid är tillgängliga, så att din verksamhet kan fortsätta oavbrutet under alla omständigheter. 

Kontakta oss

Har du frågor om konsulttjänster? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist om konsulttjänster

Profilbild. Profile picture.

John Josefsson

Sales manager

john.josefsson@xpeedio.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.