1. Startsida
  2. /
  3. Konsulter

Strategisk IT-konsultation för att nå dina affärsmål

Våra konsulttjänster ger dig de strategier, lösningar och råd du behöver för att nå dina mål. Detta omfattar allt från utveckling och implementering av teknologilösningar till att integrera teknik med dina affärsstrategier. Vi stöttar dig också i att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna.

Vår expertis sträcker sig vidare till områden som IT-säkerhet, modern applikationsutveckling, mjukvaruutveckling och att leda dig och din verksamhet genom digitala transformationer.

Consulting illu_4
meeting-1

Framtidssäkra din verksamhet med våra konsulttjänster

På Binero IT skapar vi skräddarsydda affärsapplikationer som är perfekt anpassade för att möta dina unika behov och stärka din verksamhet. Vi säkerställer att dina affärskritiska applikationer alltid är tillgängliga, så att din verksamhet kan fortsätta oavbrutet under alla omständigheter. Vi levererar IT som frigör.

Vår expertis inom modern teknologi och öppna standarder gör det möjligt för oss att erbjuda dig konsulttjänster inom bland annat:

  • IT-säkerhet
  • Applikationsmodernisering mot cloud och container
  • Mjukvaruutveckling
  • Digital transformation
  • Observability

 

Integrerad säkerhet, från kod till färdig produkt, med DevSecOps

På Binero ser vi till att säkerhet är integrerat i alla delar av vår konsultverksamhet. Våra konsulter arbetar inte bara för att uppfylla grundläggande säkerhetskrav genom att konfigurera brandväggar eller kryptera trafik. Vi går längre än så.

Genom att tillämpa en DevSecOps-modell säkerställer vi att säkerhetsprinciper är en naturlig del av utvecklingsprocessen från start till mål. Detta tillvägagångssätt betyder att säkerhet är en integrerad komponent i alla utvecklingsstadier och inte bara ett tillägg som i efterhand. Du som kund kan vara trygga i vetskapen om att dina applikationer inte bara är funktionellt kraftfulla, utan också robusta mot IT-hot.

meeting-9
Cloud-4

DevOps i vårt DNA

För att både kunna innovera och utveckla krävs samsyn och samarbete. Därför har vi byggt upp en DevOps-kultur som grund för allt vi gör i vår IT-konsultverksamhet. Med samarbete och kommunikation når vi de bästa resultaten – och allt bygger på att vi väljer öppenhet.

IT-utveckling i öppna miljöer är optimala miljöer

Våra IT-konsulter arbetar med öppna standarder och öppen källkod. Vi anser att kunskap är något som ska delas för då utvecklas vi alla snabbare. Våra kunder uppskattar att vi är generösa och transparenta eftersom våra lösningar blir då hållbara och långsiktiga.

Hur går det till?

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzMiktMTY5ODkzNjI5OS5wbmc=

Analys och behovsanpassning

Vi börjar med att noggrant analysera ditt företags behov och önskemål för att identifiera den bästa lösningen åt dig.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzMykucG5n

Vi utvecklar

Våra konsulter har många års erfarenhet av att utveckla mjukvara och hjälper till med att bygga robusta och innovativa lösningar.

Vi utvecklar kraftfulla lT-lösningar som lyfter din affär.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzNCkucG5n

Kvalitetssäkring och dokumentation

Genom ett nära samarbete med dig går vi igenom en kvalitetssäkring och dokumentation för att försäkra att lösningen är robust och redo för produktion.

Vi stöttar genom hela processen, från kod till färdig produkt.

YXNzZXRzL3VudGl0bGVkLSgzNSkucG5n

Ytterliggare stöd

Välj mellan drift av er IT-miljö, managerade tjänster och 24/7 support.

Vi säkerställer att dina affärskritiska applikationer alltid är tillgängliga, så att din verksamhet kan fortsätta oavbrutet under alla omständigheter. 

Kontakta oss

Har du frågor om konsulttjänster? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist om konsulttjänster

konsultchef

Simon Jansson

Sales Manager

simon.jansson@binero.com

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.