1. Startsida
  2. /
  3. Om oss

Binero IT

Binero IT är ett tillväxtbolag noterat på Nasdaq First North Growth Market. Vi möjliggör hållbar digital utveckling för företag och organisationer med vårt omfattande utbud av IT-tjänster, från robust infrastruktur till specialiserade lösningar som TV-licenser i publika rum och 24/7-support.

Förenade tillsammans i en kraftfull enhet

Binero, Infrateq och Xpeedio har gått ihop för att tillsammans skapa ett Powerhouse of Technology – en kraftfull spelare dedikerad till att leverera banbrytande innovation och service av högsta kvalitet till våra kunder.

Vår stora produkt- och tjänsteportfölj låter oss erbjuda bland annat digital mediadistribution, projektledning av nätverkstjänster, svenska moln- och containertjänster, klimatcertifierad serverdrift och konsulttjänster. Genom att dra nytta av våra gemensamma resurser och erfarenheter kommer vi att kunna erbjuda skräddarsydda och innovativa IT-lösningar som är anpassade efter era specifika behov och mål.

Oavsett om det handlar om molntjänster, säkerhetslösningar, digital transformation eller någon annan form av IT-tjänst, kan ni lita på att Binero IT har den expertis och kapacitet som krävs för att leverera resultat av högsta klass.

Binero IT hjälper dig inom offentlig och privat sektor med

Er frihet - Vår expertis

Vår idé är enkel: att erbjuda dig som kund den frihet du förtjänar genom att hantera alla dina tekniska behov medan du kan fokusera helt och hållet på din kärnverksamhet.

Genom att välja Binero IT som din partner kan du vara säker på att du lämnar över ansvaret för dina IT-behov till en pålitlig och erfaren expertis. Vi ser till att du är ständigt uppdaterad enligt den senaste tekniken och standarden, så att du kan vara trygg i att din verksamhet är rustad för att möta framtidens utmaningar.

Er frihet är vår prioritet, och er framgång är vår motivation.

Picture of motherboard that is located in our datacenter. Bild på moderkort som finns i vårt datacenter.

Säkerhet och dataintegritet

Digitaliseringen är en kraft för samhällsförbättring. Hos Binero IT ser vi det som vår uppgift att säkerställa att alla våra tjänster håller högsta möjliga standard för säkerhet och dataintegritet. Vi erbjuder denna säkerhet genom en robust kombination av fysisk och digital säkerhet i våra egna anläggningar.

Vi använder beprövade säkerhetsfokuserade ramverk och bygger vårt moln på öppen källkod, vilket ger ökad transparens och anpassningsförmåga. Att välja Binero IT innebär även att du bidrar till en växande svensk industri som är avgörande för att stärka Sveriges digitala suveränitet.

Senaste nytt

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret till höger så återkommer vi så snabbt vi kan. Du kan även hitta kontaktuppgifter till våra olika team och funktioner här.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.