colocation – rätt val för M’Labs

mlabs kund hos binero. Kund svenska molntjänster

Om M’Labs

M’Labs är ett innovationsdrivet företag som verkar i skärningspunkten mellan traditionell utveckling och designbyråer. De hjälper sina kunder med allt från produktdesign till webbutveckling, digital marknadsföring och mycket mer. 

 

Utmaningen

maximal upptid som snabb, kompetent och tillgänglig support

För M’Labs är de tekniska lösningarna högst affärskritiska. Eftersom de själva i stor utsträckning arbetar med att hjälpa andra företag med att hitta, utveckla och optimera digitala lösningar, är en maximalt stabil onlinenärvaro också navet i M’Labs egen verksamhet. Tillgängligheten, i form av upptid, är därför avgörande för hela företagets existens.

Lösningen

miljön består bland annat av servrar, switchar och brandväggar

Att använda colocation i stället för att försöka driva allt från ett eget serverrum har många fördelar – både sett till prestanda, säkerhet och miljö. Designbyrån M’Labs är en av Bineros många nöjda colocation-kunder. Eftersom att M’Labs team sitter i Norge är det viktigt att de känner trygghet med en colocation-leverantör i ett annat land. Det innefattar såväl maximal upptid som snabb, kompetent och tillgänglig support om det skulle behövas.

M’Labs bedriver i dag stora delar av sin verksamhet via colocation i Bineros toppmoderna datacenter norr om Stockholm.

 

"Vi agerar som M’Labs ögon och händer på distans, och övervakar hela miljön. Vid behov finns vår tekniska supportjour redo dygnet runt, året runt. Vi kan också garantera en väldigt hög tillgänglighet och stabilitet i vårt datacenter, genom full redundans på både internet, ström och kyla hela vägen ut i skåpen, säger Johan Wedin, COO på Binero.

 

Miljön består bland annat av servrar, switchar och brandväggar. M’Labs har också möjligheten att när som helst komplettera sin lösning med Bineros molntjänster. Detta gör det enkelt att planera eller snabbt agera vid tillfälliga toppar eller projekt.

Vi agerar som M’Labs ögon och händer på distans, och övervakar hela miljön. Vid behov finns vår tekniska supportjour redo dygnet runt, året runt. Vi kan också garantera en väldigt hög tillgänglighet och stabilitet i vårt datacenter, genom full redundans på både internet, ström och kyla hela vägen ut i skåpen.

Johan Wedin, COO

relaterade tjänster

Vi brinner för öppenhet och flexibilitet. Därför har vi byggt högpresterande och skalbara molntjänster baserade på OpenStack. Självklart utan bindningstider och höga instegskostnader.

relaterade kunder

Cambio customer binero COS Journal Cambio kund binero digitalt journalsystem Drift Openshift , operations openshift
IT-drift
30 augusti, 2023
Cambio

Cambio

I Cambios sökande efter en drift- och deployment partner med erfarenhet inom Red Hats OpenShift hittade de Binero.
gina tricot kundcase operation E-commerce platform customercase
Cloud
IT-drift
IT-konsult
21 juni, 2023
Gina Tricot

Gina Tricot

Effektiv drift av E-handelsplattform skapar proaktivitet och kontroll

vill du veta mer?

Vi drivs av att hjälpa våra kunder till högre innovationskraft och kostnadseffektiv IT. Vill du också ta del av det senaste inom högpresterande molntjänster?