Andra infrastrukturtjänster

Infrastrukturtjänster hos Binero.

Vi erbjuder en bredd av olika infrastrukturlösningar – som IaaS (Infrastructure as a Service) eller PaaS (Platform as a Service). Vi har lösningar både för dig som vill hantera din IT helt på egen hand, och för dig som vill ha hjälp med allt från design och implementering, till drift av hela plattformen.

Varför IaaS eller PaaS hos Binero?

Vår plattform möjliggör hybrida lösningar där du kan nyttja befintlig infrastruktur – oavsett om det handlar om fysiska maskiner eller en närvaro hos en annan leverantör av molntjänster.

Utöver privat och publikt moln så kan du även hos oss kombinera andra infrastrukturlösningar såsom:

Dedikerade servrar (MaaS – Metal as a Service)

Ibland finns det väldigt specifika prestanda krav som det inte är ekonmiskt försvarbart att bemöta i en virtuell miljö, t.ex. krav på väldigt hög klockfrekvens, behov av GPU etc. Då kan en dedikerad lösning vara det bästa valet.

Lösenorden är för svaga

Backup as a Service

Med vår backup as a service kan du ta backup av i princip vad du vill, oavsett geografisk plats och få den lagrad i säkerhetsklassat datacenter. Oavsett om det handlar om backup av servrar, klienter eller Office365 så är vår tjänst lösningen för dig.

Disaster recovery

Är er verksamhet så pass kritisk att ni helt enkelt inte har råd med längre avbrott om tjänsten går ned eller en server kraschar? Då är disaster recovery lösningen på era problem. Oavsett om det gäller mellan våra hallar eller mellan nuvarande leverantör och en av våra hallar.

Lagringslösningar

Behoven av lagring kan se helt olika ut och så även lösningen. Är behoven väldigt mycket volym till en låg kostnad, eller är det prestanda som är behovet? Eller varför inte säkerhet? Oavsett vilket behov du har så har vi lösningen för dig.

Nättjänster

Sitter ni på flera kontor och vill ha möjlighet att skapa känslan av ett internt? Med våra MPLS och IpSec-lösningar tar vi er dit. Eller har ni behov av att kombinera vissa tjänster i AWS med att fortfarande efterleva GDPR? Vi har lösningen

Säkerhetstjänster

Alla förstår vikten av IT-säkerhet, men komplexiteten gör att få har svårt att nå hela vägen, och framförallt att hålla sig uppdaterad med det senaste. Men hjälp av Bineros expertis blir vägen dit avsevärt kortare, och du kan sova tryggt om nätterna med din data i tryggt förvar.

Självklart hjälper vi dig att knyta ihop hela engagemanget (oavsett vilka delar det innehåller) med allt från site-to-site VPN över internet till WAN-förbindelser såsom våglängder, MPLS eller svartfiber med kapacitet upp till – eller över – 10 gbps. Vi kan även förlänga detta nät till ditt kontor.

Vi hjälper dig med digitaliseringen av din verksamhet

Ett vanligt scenario för våra kunder är att växla upp från colocation av befintlig hårdvara till en av våra molntjänster, i takt med avskrivningar och mån av tid. Här är Bineros upplägg idealiskt och värdeskapande.

Ett annat scenario kan vara att minska kostnaden genom att flytta delar av driften från till exempel AWS eller Azure till våra tjänster (som binero.cloud eller en dedikerad plattform) med dedikerad direktförbindelse (WAN-länk eller kapacitetstjänst) mellan siterna. Detta upplägg skapar, utöver rejäla kostnadsbesparingar, även avsevärd redundans genom flera leverantörer.

Flytta in i ett av världens mest klimatsmarta datacenter.

Läs mer om Colocation

Vill du veta mer, eller har du en fråga?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig asap.