Gör som världens ledande utvecklare och använd OpenStack

OpenStack har vuxit till att bli världens mest använda molnplattform baserad på öppen källkod. Som ett av de tre mest aktivt utvecklade open source-projekten på planeten, samlar det tusentals utvecklare från över 180 länder.

Illustration of cloud and laptop. Illustration av moln och laptop.
  • Miljövänligt - allt överskott återanvänds
  • Flexibelt - anpassa efter era behov
  • GPDR compliant - er data skyddas av svensk lag och GDPR

Fördelarna med openstack

Öppen källkod och öppna standarder är en viktig framgångsfaktor och ett självklart val för många av världens ledande digitala bolag. Om du fortfarande undrar över fördelarna med OpenStack, kommer här några skäl till varför du också borde dra nytta av plattformen.

Vi tror på öppna standarder

Vi på Binero brinner för öppenhet och flexibilitet. Därför har vi byggt en högpresterande och skalbar molntjänst baserad på OpenStack. Genom öppen källkod och öppna API:er bidrar OpenStack med en gemensam, öppen standard som gör att du som kund kan röra dig mellan olika molnmiljöer. Du slipper med andra ord låsa in dig i specifika leverantörers teknologi.

  • 75 publika datacenter drivs av OpenStack
  • 20 miljoner fysiska CPU-kärnor distribuerade över hela världen
  • 10+ års utveckling
  • 3:e mest aktiva öppen källkods-projektet
  • 8 000+ enskilda utvecklare

Med OpenStack får du

Kraften från ett helt community

OpenStack byggs av en grupp utvecklare från många olika företag, från alla hörn av världen. Företag som vanligtvis är konkurrenter på marknaden arbetar tillsammans i ett community, för att hitta den bästa gemensamma lösningen för sina kunder. Du slipper alltså att vara i händerna på en enda leverantör och helt beroende av leverantörens beslut. När människor arbetar och utvecklar tillsammans leder det dessutom till delad kunskap och bättre lösningar!

Innovationshastighet

Nya idéer blomstrar, intresserade utvecklare bidrar och när funktionen eller tjänsten är mogen så släpps den som en del av en OpenStack-release. Hastigheten med vilken idéer förvandlas till mogen kod är imponerande. Du behöver inte vänta på byråkratiska och långsamma företagsbeslut - det här är programutveckling i sin renaste form!

Hög säkerhet

Koden granskas av flera erfarna utvecklare, och det faktum att koden är offentlig gör den mycket säkrare. Alla bakdörrar, spionprogram och andra former av sårbarhet kan snabbt upptäckas. Hos egna programvaruföretag är istället kodgranskning begränsad till ett begränsat antal anställda, och det tar därför längre tid att upptäcka sårbarheter i säkerheten.

Ingen inlåsningseffekt

Eftersom programvaran utvecklas och underhålls av många företag ger det dig valfriheten att bestämma vem du vill arbeta med. Du är inte låst till en lösning bara för att din leverantör är den enda leverantören som stöder den.

Öppna API:er och maximal flexibilitet

OpenStack erbjuder allt du behöver för en molninfrastruktur. Samma programvara uppfyller behoven hos allt från små nystartade företag till stora globala organisationer. Du kan skapa och hantera din virtuella infrastruktur med avancerad funktionalitet och kapacitet. Du kan tillhandahålla virtuella maskiner, virtuella lagringsblock, virtuella nätverk som ansluter dessa, virtuella lastbalanserare, virtuella routrar... Allt med hjälp av ett öppet API som gör det möjligt för dig att automatisera hela processen. Och om du inte vill automatisera så använder du bara GUI:t, användargränssnittet, för att göra exakt vad du vill.

Openstack logo and icons of what it enables. Openstack logga och ikoner för vad det möjliggör.
Räkna ut vad binero cloud kostar med vår cloudkalkylator