I vårt moln betalar du bara för det du använder. Inget annat.

Med våra moderna och skalbara molntjänster kan du fokusera på annat. Hos Binero skyddas din data av såväl den senaste teknologin som av svensk lagstiftning. Du väljer själv om du bara vill köpa molntjänsten, eller ta hjälp av våra specialister för uppsättning, drift, övervakning och underhåll.

Molntjänster

Svenska, säkra och skalbara molntjänster.

Vi är en helsvensk leverantör av molntjänster som garanterar våra kunder högsta dataintegritet under svensk lagstiftning såväl som europeiska GDPR. Vi erbjuder privata moln såväl som publika moln via vår egna plattform binero.cloud eller någon annan publik molnlösning. Vi har lång erfarenhet av att jobba med hybrida lösningar över många olika moln och plattformar. Vi ser då till att nyttja de delar av din befintliga infrastruktur som fungerar bra – oavsett om det handlar om fysiska maskiner eller molntjänster från en annan leverantör.

Molntjänster hos Binero

Privat moln

Vi erbjuder privat moln (dedikerat eller hosted) baserad på VMware eller OpenStack. Ett privat moln är kort förklarat en egen dedikerad molnmiljö avskild från alla andra. I en privat molnlösning drar du ändå nytta av stordrifts- och kostnadsfördelar och såväl prestanda, säkerhet och kostnadseffektivitet kommer i de flesta fall vara avsevärt högre jämfört med drift i egen regi.

Publikt moln (public cloud) från Binero

Publikt moln

Vi erbjuder även publikt moln via vår egna plattform binero.cloud eller någon annan publik molnlösning. Ett publikt moln är inte sällan det minst investeringstunga valet och det är extremt flexibelt och skalbart. Publika moln är till skillnad från privata moln en delad miljö – många kunder använder en gemensam infrastruktur för lagring och för att tillhandahålla tjänster och applikationer.

Hybrida moln (hybrid cloud) från Binero

Hybrida molnlösningar

Hybrida molnlösningar är en mix av en eller flera delar av publika moln, privata moln och lokal infrastruktur. Den lokala infrastrukturen kan vara colocation, dedikerade servrar eller – med rätt nättjänst – till och med infrastruktur på ditt lokala kontor. Vi tar fram anpassade lösningar för varje budget och behov.

Andra infrastrukturtjänster

Utöver privata och publika molnlösningar så kan du även hos oss kombinera andra infrastrukturtjänster såsom:

  • Dedikerade servrar (MaaS – Metal as a Service)
  • Colocation i vårt hypermoderna och klimatsmarta datacenter
  • Backup as a Service via Veeam Cloud Connect
  • Disaster recovery eller multi-site-drift

Vår plattform möjliggör hybrida lösningar där du kan nyttja befintlig infrastruktur – oavsett om det handlar om fysiska maskiner eller en närvaro hos en annan leverantör av molntjänster.

Läs mer

Vill du veta mer?

Vi har lösningar både för dig som vill hantera din IT helt på egen hand, och för dig som vill ta hjälp av våra specialister, eller bara behöver lagring i molnet. Kontakta mig idag så berättar jag mer.

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com

Molnguiden

Är du osäker på vilket behov du har när det gäller molntjänster? Här får du hjälp att beräkna både kapacitet och kostnad.

Ta mig till Molnguiden

Vill du veta mer, eller har du en fråga?

Hör av dig till oss med frågor och funderingar kring molnlösningar för ditt företag. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.