cloud-01
  1. Startsida
  2. /
  3. Public cloud platform

public cloud platform

högpresterande molntjänster för hållbar digitalisering

Binero möjliggör hållbar digital utveckling för företag och organisationer med kvalificerade behov inom olika molnlösningar och IT-infrastruktur.

svensk lokal partner av molnplattform och molntjänster Swedish local partner cloud platform services

varför molntjänster hos Binero?

Vi har olika molnlösningar både för dig som vill hantera din IT helt på egen hand eller vill ha hjälp med allt från design, implementation och drift av plattformen.

Oavsett vilken typ av molnlösning ni letar efter skräddarsyr vi er molntjänst kostnadseffektivt och baserat på en situationsanpassad design.

Du kan välja att skapa ett konto och testa direkt eller nå ut till oss så hjälper vi er komma igång.

Använd vår priskalkylator för att estimera hur mycket Binero Cloud kan kapa er cloud spend 

öppet

Våra honnörsord är öppenhet och valfrihet och därför bygger våra svenska molntjänster på OpenStack. 

flexibelt

Valfriheten är stor – fokus är på att ni får en molnlösning som är kostnadseffektiv, flexibel och bekymmersfri.

säkert

All data som placeras hos oss hanteras endast i Sverige och omfattas av svensk lagstiftning och GDPR. Vi är även ISO-certifierade enligt 9001, 14001 och 27001.

molnlösningar på lokal molnplattform för kunder med snabb utvecklings- och innovationstakt

Våra lokalproducerade, kraftfulla molntjänster gör det möjligt för våra kunder att innovera och utvecklas snabbt, utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller dataintegritet. Vi kortar våra kunders tid till marknaden genom att ta bort tekniska begränsningar och erbjuder ett nära samarbete kring kundanpassade, kostnadseffektiva lösningar. Ny funktionalitet och nya tjänster adderas kontinuerligt till portföljen, baserat på såväl kundernas behov här och nu som på teknologitrender i framkant.

Vi levererar vår molnplattform som publikt moln i en enkel pay-as-you-go modell, samt som managerade moln där våra specialister hjälper till med allt från förstudie och arkitektur, till flytt, uppsättning, drift, övervakning och underhåll.

freedom of choice with open source. Öppenhet och frihet med open source mjukvara

portfölj av olika kundanpassade molnlösningar

Bineros kunder drar nytta av väl beprövade, EU-kompatibla och moderna molnlösningar, som är lätta att både skala och vidareutveckla. Vi levererar infrastruktur och plattform som tjänst (IaaS och PaaS) med tillhörande tjänsteportfölj, från vårt klimatcertifierade datacenter norr om Stockholm. 

Vi arbetar i partnerskap i olika konstellationer vilket gör att vi kan stötta våra kunder i såväl större transformerande projekt som i spjutspetscase där ny teknik används som tillväxtmotor. I det här sammanhanget gäller definitivt inte ”one size fits all” utan det krävs ett nära samarbete mellan kund och molnleverantör för att hitta bästa molnlösningen – idag och för framtida behov.

Tillsammans med våra utvalda partners utformar vi molntjänster som åstadkommer hållbar, framtidssäkrad tillväxt för våra kunder. Detta till ett mycket konkurrenskraftigt förhållande mellan prestanda och pris. Våra molnlösningar är ett utmärkt val för offentlig sektor, större företag, samt digitala tillväxtbolag - både i startup-fasen och mer mogna digitala bolag. 

N limit in binero cloud, scalability. Hög skalbarhet och frihet i Binero cloud

öppna standarder och moderna molntjänstavtal

Med dagens snabba utvecklingstakt och föränderliga omvärld är det för många aktörer avgörande att välja en partner som inte låser in sina kunder, varken i tekniken eller i långa avtal.

Vi på Binero erbjuder en skalbar molninfrastruktur baserad på helt öppna standarder, nämligen plattformen OpenStack, med relevanta och verkligt värdeskapande tjänster i den tillhörande portföljen. Det innebär att vi inte låser in våra kunder varken till oss eller till vår plattform. Vi anser nämligen att en modern molnleverantör ger våra kunder frihet att när som helst kunna byta såväl samarbetspartner som IT-arkitektur om de inte är nöjda.

läs mer om OpenStack

  • öppen källkod
  • svensk support
  • GDPR compliant

kontakta oss

Har du frågor om molntjänster? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist om molntjänster

emil cloud expert and customer manager of binero clients

Emil Rydin

Customer manager

emil.rydin@binero.com

kontakta oss via formulär

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.