så väljer du en framtidssäkrad molntjänst och molnpartner

Digitaliseringstakten har gjort att fler och fler vänder sig till molnteknologier för att hämta hem värden som flexibilitet, skalbarhet och snabbhet till marknaden. Att som organisation välja en lämplig partner och leverantör av molntjänster kan dock vara en tuff uppgift. 

Det finns många aktörer på marknaden och som ofta erbjuder en så bred palett av tjänster i sina plattformar att de blir svåra att överblicka. Inte sällan är det svårt att på förhand beräkna kostnader och det erbjuds inte alltid möjlighet att anpassa lösningen.

Betala bara för det du använder 

I takt med att användandet och behoven i molnet både ökar och mognar, ställs allt högre krav från kunder och användare på smidiga, tids- och kostnadseffektiva, kundanpassade lösningar. 

Se först och främst till att välja en molntjänst med en enkel och flexibel prismodell, där du bara betalar för det som du verkligen använder och behöver för att stötta och utveckla just din verksamhet. På det sättet får du ut maximalt värde ur din investering. 

Utvärdera på teknik och prestanda - men inte enbart

För att hitta en långsiktig molnpartner som klarar av att hantera såväl nuvarande som framtida behov och utmaningar för din organisation, är det viktigt att inte enbart stirra sig blind på de tekniska detaljerna som molnleverantören erbjuder. 

Du behöver även titta närmare på parametrar såsom klimat- och hållbarhetskrav, geografisk placering av data och applikationer, samt förmåga att rådge kring utvecklingen av er IT-miljö och verksamhet över tid. 

Ladda ner vår checklista och guide 

Vi har tagit fram en guide och en checklista som hjälper dig som ansvarar för organisationens infrastruktur, molnmigrering eller arbete i molnet, att framtidssäkra ditt val av molntjänstpartner. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så skickas en pdf till dig via e-mail.

Ja tack! Jag vill gärna ha guiden Framtidssäkrad molntjänstpartner

Förnamn
Efternamn
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Vill du hellre prata med någon av oss?

Rådfråga oss för att ta del av kunskap om molnlösningar som kan hjälpa dig driva utveckling och innovation. Kontakta oss direkt för att få svar på dina funderingar!