1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Vi presenterar: Binero IT – Powerhouse of Technology

Vi presenterar: Binero IT – Powerhouse of Technology

En ny era inom IT tjänster har anlänt. Tre ledande bolag inom tekniska lösningar – Binero, Infrateq och Xpeedio – har bildat Binero IT, ett Powerhouse of Technology. Det är en sammanslagning som erbjuder ett sällan skådat utbud av IT tjänster och produkter till kunder som inte nöjer sig med någonting annat än att ligga i teknologisk framkant.

Vi frigör innovation och förverkligar verksamheters IT potential. Under varumärket Binero IT kommer vårt Powerhouse of Technology kunna leverera omfattande och robusta tekniska IT lösningar utöver de tjänster som erbjudits tidigare av de tre bolagen individuellt. Till följd av detta blir något som länge varit marknadsledande nu ännu bättre.

Varför ett Powerhouse of Technology?

Så varför då förena tre ledande bolag till ett “Teknologiskt kraftcenter”? Ensam kan förvisso vara stark, men vi insåg att vi tillsammans skulle kunna erbjuda en produkt- och tjänsteportfölj som saknade motstycke på den svenska IT marknaden. Binero IT blir ett Powerhouse of Technology som säkerställer att verksamheter inom offentlig och privat sektor har tillgång till spektratett brett spektrum av tekniska alternativ i sin strävan efter innovation och effektivitet. Våra tjänster erbjuder skalbarhet, operativ tillförlitlighet och banbrytande teknik – funktioner som låser upp dyrbar tid och frigör resurser. 

Det här erbjuder Binero IT:

Binero IT skapar den frihet du förtjänar

Vår mission är tydlig: att erbjuda dig som kund den frihet du förtjänar. Främst ser vi till att hantera alla dina tekniska behov, medan du helt och hållet kan lägga fokus på kärnverksamheten. När du väljer Binero IT som erfaren partner inom innovation kan du därför tryggt lämna över ansvaret för dina IT-behov i ett pålitligt och kompetent samarbete.

Hur vet du att din verksamhet är rustad för att möta framtidens prövningar? Vi ser till att framtidssäkra din IT infrastruktur genom att ständigt tillhandahålla den senaste tekniken och standarder. Att kombinera teknisk expertis med engagerad och beprövad projektledning bidrar till att vi kan garantera att varje projekt levereras i tid, inom budget och enligt givna kvalitetsstandarder. Det spelar ingen roll om det gäller TV, WiFi-nätverk, molntjänster eller någon annan uppkopplad teknisk lösning – vi har kompetensen.

Smidigare mediadistribution med EzyStream

Infrateq har lång erfarenhet av att förmedla skräddarsydda TV lösningar för kontor, fastigheter, barer, restauranger, hotell och offentlig sektor. Inom ramen för Binero ITs tjänsteutbud ser vi därmed till att erbjuda marknadens bästa TV-lösningar, kanalpaket och visningsrättigheter. Vårt team finns vid din sida från start till mål, från planering till installation. 

Upptäck EzyStream – TV över internet – som ger en extremt flexibel mediadistribution till alla dina skärmar, helt utan att behöva förlita sig på klumpig hårdvara som huvudcentraler eller paraboler. Alla våra lösningar är anpassade efter din verksamhet med ett utbud för just dina behov och krav. Utöver TV över internet finns vår streamingbox EzyTV och vår användarvänliga TV-app. Vi lovar, streaming har aldrig varit enklare!

Nå dina affärsmål med strategisk IT konsultation

Även våra konsulttjänster får en ny dimension. Vi ger dig de strategier, lösningar och rådgivning som du behöver för att nå uppsatta affärsmål. Detta omfattar allt från utveckling och implementering av teknologiska lösningar, till att integrera teknik med affärsstrategier. Vi stöttar dig dessutom genom att hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och hur de bör infogas i din verksamhet. IT säkerhet, modern applikationsutveckling, mjukvaruutveckling och förmåga att leda verksamheten genom digitala transformationer – vår expertis sträcker över många områden.

Binero ITs Powerhouse of Technology tar över, säkrar och vidareutvecklar.

Support 24/7 – 365 dagar om året

Vad händer efter implementering av en IT lösning? Vad gör jag om något problem uppstår i den dagliga driften? Lugn, vi är erfarna specialister på löpande support och drift. En del av vårt Powerhouse of Technology är en centraliserad support- och övervakningscentral som fungerar som en kontaktpunkt mellan oss som tjänsteleverantör och dig som användare. För din trygghet finns vår personal tillgänglig för support alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Ingen aspekt av ditt IT-projekt lämnas åt slumpen.

Vill du veta mer?

Behöver du en partner i innovation som hjälper till att frigöra er IT-potential? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vårt Powerhouse of Technology kan hjälpa!

Relaterade artiklar