1. Startsida
  2. /
  3. Mediadistribution

Mediadistribution med EzyStream

Vi har rätt TV-lösning för ditt företag

Vi hjälper dig från start till mål med TV-lösning, kanalpaket och licens utformat för din verksamhet.

Vår mediadistribution består av TV over internet för flexibel distribution, samt vår streamingbox EzyTV. Dessutom kan du även nyttja vår app direkt i TV:n. Den lösning som passar ditt företag bäst beror helt på dina behov – men streaming har aldrig varit så enkelt!

Mediadistribution med ezystream i animerad bild.
Ezystream_kanaler (3)

EzyStream - det ska vara enkelt
att visa bra TV

Oavsett om du representerar ett större företag, restaurang, hotell eller en kommunal verksamhet så har vi den nödvändiga expertisen och erfarenheten för att bistå dig.

EzyStream låter dig smidigt erbjuda dina gäster, kunder eller personal ett imponerande utbud av TV-kanaler. Vi stöttar dig genom hela processen, från val av kanaler till licensering, allt för att du ska få ett kanalpaket som passar din verksamhet perfekt.

Vi är inte bundna till någon specifik distributör, vilket innebär att vi alltid kan erbjuda den mest kostnadseffektiva och smidiga lösningen för TV-distribution för just dina behov.

Läs mer om vårt kanalutbud

Vilken lösning passar bäst i ditt företag?

Välj bland våra olika lösningar utifrån dina behov. Vårt EzyStream-team hjälper dig att välja ett kanalpaket utformat efter din verksamhet.

Kontakta oss

Har du frågor om TV på företag? Rådfråga vårt team hos EzyStream by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

alexander-kugelberg

Alexander Kugelberg

Business Development Director Media

alexander.kugelberg@ezystream.se

Kontakta oss via formulär

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.