1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Drift av OpenShift och svenska molntjänster – Red Hat event

Drift av OpenShift och svenska molntjänster

Som premier partner hos Red Hat fick vi i tisdags möjligheten att delta på Red Hat Open Tour för att prata om drift av OpenShift och svenska molntjänster. 

Ett perfekt tillfälle för oss att träffa slutkunder, andra partners och Red Hat för att vidare diskutera utmaningarna och behoven av open source teknologi inom olika branscher.

Några saker vi tar med oss från mässan är att Red Hats teknologier och open source tar mer och mer mark både inom den offentliga och privata sektorn. Vilket gör oss glada och stolta att kunna leverera våra drift och molntjänster byggda på open source.

Vill du veta mer om drift av OpenShift kan du läsa här eller nå ut till oss så berätta vi gärna mer.
Är du ny på OpenShift kan du även signa upp dig för vår grundkurs inom OpenShift här.

 

Kort om Binero

Binero erbjuder högpresterande svenska molntjänster och digital IT-infrastruktur från vårt klimatcertifierade datacenter.

Våra kunder drar nytta av välbeprövade, EU-kompatibla och moderna moln- och containerlösningar. Vi levererar infrastruktur och plattform som tjänst (IaaS och PaaS) med tillhörande tjänsteportfölj, från vårt klimatcertifierade datacenter norr om Stockholm.

IaaS och PaaS hos samma lokala leverantör, byggt på öppen källkod och öppna standarder.

pratar om Red Hat open source, mässa, partners och drift av openshift
1686829640383
binero drift av openshift, red hat , svenska molntjänster

Dela artikeln

relaterade artiklar

vill du veta mer?

Vi drivs av att hjälpa våra kunder till högre innovationskraft och kostnadseffektiv IT. Vill du också ta del av det senaste inom högpresterande molntjänster?