1. Startsida
  2. /
  3. Container platform
  4. /
  5. OpenShift container platform

OpenShift container platform

drift av OpenShift

Binero erbjuder en managerad containerplattform från vårt egna miljömärkta datacenter i Sverige, var vi garanterar säkerhetsklassad datalagring och tillgänglighet 24/7.

Binero cloud svensk molntjänst
  • beprövade och granskade mjukvaruval
  • integrerat stöd för CI/CD för modern applikationsdrift
  • stöd för automation applikationshantering via Operators

ni som söker drift av OpenShift - här är det! 

Våra drifttjänster är byggt för organisationer som vill fokusera på vidareutveckling av sina kärnprodukter, jämfört med att i nuvarande lösningar kanske sitta fast i långdragna uppdateringsprocesser av komplexa kluster med alla dess rörliga delar.

Vi tar hand om driften av er OpenShift plattform oavsett om era kluster är hos er, hos oss eller i molnet. Vi tar ansvar för att era kunder kommer åt sina tjänster helt utan avbrott.

Nå ut till oss så berättar vi om hur vi jobbar med standardisering av arbetsflöden, arbetssätt enligt CI/CD, support och regelbundna driftsmöten så att ni kan fokusera på utveckling och njut av en fullt fungerande och automatiserad infrastruktur.

24/7 Support

SLA 99,95

säkert

visualisering av vad som ingår i en managerad tjänst av it infrastruktur OpenShift

Inom OpenShift tar GitOps lärdomar från DevOps, genom att säkerställa att kluster endast går att förändras från en central konfigurationspunkt ("Single Source of Truth") som finns versionshanterad. Detta medför spårbarhet, vem som har gjort vilken förändring samtidigt som det möjliggör tillbakarullning av förändringar till ett tidigare känt fungerande tillstånd.

Underlättar arbetet för utvecklaren såväl som för driftteknikern

OpenShift är byggt och utformat för organisationer som är i behov av Kubernetes i form av en containerplattform. OpenShift erbjuds som en tjänst (PaaS), som är en enhetlig applikationsplattform med ett hundraprocentigt Kubernetes-kompatibelt API som underlättar arbetet för utvecklaren såväl som för driftteknikern, oavsett var i molnet resurserna befinner sig

vanliga frågor och svar

Ett antal år har gått sedan Binero först började arbeta med orkestrering av containers, och sedan dess har det hänt en hel del med teknologin.

Kubernetes finns i en uppsjö av distributioner och kreativa paketeringar, och Red Hats OpenShift har landat speciellt bra framförallt hos lite större organisationer som till stor del sköter sin applikationsutveckling internt.

Genom de kunder vi fått hjälpa med allt från installation och konfiguration, till uppdateringar och drift, har vi stött på en del återkommande frågor.

Nå ut till oss nedan så delar vi gärna med oss och guidar er vidare.

kontakta oss

Har du frågor om vår OpenShift plattform? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist om drift av OpenShift

emil cloud expert and customer manager of binero clients

Emil Rydin

Customer manager

emil.rydin@binero.com

kontakta oss via formulär

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig