White fluffy clouds. Vita fluffiga moln.
  1. Startsida
  2. /
  3. Säkerhetsledande Public Cloud

Säkerhetsledande public cloud

En säker infrapartner genom er IT-resa

 

Bineros kunder drar nytta av GDPR-kompatibla, moderna moln- och containerlösningar byggda på välbeprövad Open Source-teknologi.

Är vi Sveriges säkraste molntjänst? Boka en demo och se efter själva!

Swedish cloud services. Cloud, servers and a Swedish flag. Svenska molntjänster. Moln, servrar och en svensk flagga.
Abstrakt illustration, personer arbetar med en säker molntjänst. Abstract illustration, people working with a secure cloud service.

Säker partner som är anpassad för er IT-resa

För många organisationer är IT-säkerhet av högsta prioritet. Att garantera säkerhet blir allt viktigare när kraven på integrerade lösningar ökar och information behövs finnas tillgänglighet från externa plattformar och resurser.

Binero erbjuder en heltäckande säkerhetslösning för företag som saknar kompetens inom säkerhetsområdet eller som vill fokusera på andra verksamhetsområden. Vårt dagliga arbete och breda sortiment av säkerhetsfokuserade tjänster säkerställer en övergripande säkerhet för våra kunder.

Kontroll över hela kedjan ger ökad säkerhet

Våra lösningar bygger på total kontroll över hela kedjan, från fysiska datacenter till slutanvändares tillgång. Detta för att kunna skydda mot olika typer av intrång och garantera tillgänglighet - även vid riktade attacker för att begränsa kapaciteten såsom vid en DDoS-attack.

Med en svensk molntjänst behöver ni aldrig förlora en affär

Genom att använda er av en svensk molntjänst säkrar ni er leveransen till alla kunder, både inom offentlig och privat sektor. Genom att säkerställa regelefterlevnad i alla led möter ni även de tuffaste kraven på dataintegritet och säkerhet.

I Binero Cloud ingår alltid

  • 1000 SEK att använda resurser för
  • Full IaaS-åtkomst
  • OpenStack API:er
  • Ingen leverantörsinlåsning
  • Nätverk med låg latens

Boka demo 

Din trygga partner inom säker IT - men vad säger våra kunder?

"Binero har imponerat med sin framförhållning, genom att förutse kommande utmaningar och erbjuda lösningar innan problemen ens uppstått."

Oussama Bennis, CTO på Billo

AktivBo sökte en kraftfull och lättanvänd europeisk molntjänst som bygger på öppna standarder för att kunna träna och drifta våra maskininlärningsmodeller. Bineros molntjänst ger oss verkligen den möjligheten! Att vi dessutom får en lösning som garanterar dataskydd för våra kunders data är ytterligare en anledning till att vi väljer samarbete med Binero.

Anton Persson, CTO

Bygg och skala er affär med vårt utbud av public cloud tjänster

Uppdaterat och säkert

Löpande patchning och CVE-hantering

Bineros utrustning och infrastruktur patchas enligt ett rullande schema samt vid akuta fall relaterade till nya CVE.

Plattformen är utformad för uppdateringar under dagtid utan påverkan för slutanvändare, med redundans och möjlighet till uppdatering utan nedtid.

Säkerhetspaket

Bineros säkerhetspaket inkluderar kundanpassade lösningar för ytterligare IT-säkerhet, särskilt inom områdena IDS/IPS & WAF, anpassat DDoS-filter, anslutningstak, anti-scanning och rapportering.

Om IT-säkerhet står högt på agendan, tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er verksamhet.

DDoS-Skydd

Binero erbjuder DDoS-skydd för alla nätverk med primärt skydd i våra datacenter för att säkerställa kapacitet och konstant aktivt skydd. Med tanke på att DDoS-attacker idag är korta, återkommande och föränderliga, är vårt syfte att försvara och skydda effektivt utan att ge utrymme för analys och manuella motmedel.

Kundanpassad DDoS - Vår säkerhetspaket inkluderar en specialanpassad implementation av DDoS-skydd för varje kund för ytterligare funktionalitet.

Flexibelt och skalbart

Binero Cloud används av allt från stora företag till snabbföränderliga startups. Det går snabbt och enkelt att komma igång och testa! Den svenska molntjänsten är lätt att använda och vi guidar dig längst vägen.

Hos oss betalar du endast för vad du använder – utan instegskostnader, bindningstider eller otydlighet. Detta skapar förutsägbarhet, både för nuläget och för framtida expansion. 

ISO-certificate
ISO-certificate
ISO-certificate

Kontakta oss och boka in en demo

Har du frågor om molntjänster? Rådfråga vår specialist eller boka en demo i formuläret så återkommer vi till dig.

Fråga vår specialist om molntjänster

Profile picture. Profilbild.

Emil Rydin

Customer manager

emil.rydin@binero.com

Kontakta oss och boka demo

Fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.