Kanalpaket för ditt företag

Maximera upplevelsen med underhållning

Våra omfattande kanalpaket för företag erbjuder en mångfald av underhållning för att passa olika verksamheters behov och intressen.

Two colleagues walk past a TV screen showing office news. Två kollegor går förbi en TV-skärm som visar nyheter på kontoret.
  • Visningsrättigheter
  • Kanalpaket
  • Sportevent

Vi erbjuder alla kanaler

Different channel logos

TV-kanaler till ditt företag

Kontoret, restaurangen, hotellrummet och sjukhuset – samtliga är exempel på miljöer där TV:n har en viktig funktion. Tillsammans med oss identifierar ni det kanalpaket som bäst matchar era behov.

Med oss som TV-leverantör får ni exakt de streaminglösningar, kanalutbud och licenser som ni behöver för att visa TV offentligt.

 

Läs mer på EzyStream

Elderly people in a retirement home with a TV on the wall showing news. Äldre människor på ett äldreboende med en TV på väggen som visar nyheter.
Terminal with escalators, big screen and some people. Terminal med rulltrappor, storbildsskärm och några människor.

Vad innebär offentlig visning?

Offentlig visning inkluderar all TV-tittande utanför privat bostad. Det betyder alltså till exempel kontor, lobby, gym, vårdboende, hotell, eller restauranger, då krävs en så kallad visningsrättighet, oavsett innehåll. Vi erbjuder rätt licens och skräddarsydda TV-lösningar för er verksamhet.

Att utan licensavtal visa TV i offentliga eller institutionella miljöer kan i värsta fall faktiskt få rättsliga konsekvenser. För att säkerställa att ni exempelvis inte bryter mot upphovsrättslagen kan ni ta hjälp av våra experter. 

 

Läs mer på EzyStream

Våra kunder inom underhållning

Facade image of K7 Hotel in Oslo. Fasadfoto av K7 Hotel i Oslo.

Vi vill gärna tacka K7 Hotel i Oslo för det förtroende ni har visat oss genom att välja oss som leverantör av Wi-Fi och vår egen produkt TV över internet. Det är med stolthet vi tar på oss uppgiften att erbjuda TV-kanaler över internet och förstklassig Wi-Fi.

A young and an old hand holding each other. En ung och en gammal hand håller varandra.

Vi vill tacka Attendo Hemtjänst Gävle för att ni valde oss som kanal distributör. Vi kan försäkra er om att ni nu har det mest omfattade urvalet utav TV-kanaler och underhållning.
Tack för gott samarbete!

Hotel Kvarntorgets lobby with sofas, TV and plants. Hotel Kvarntorgets lobby med soffor, TV och växter.

Vi vill framföra vår stora uppskattning till Hotell Kvarntorget för att ni valde oss på EzyStream som kanal-distributör. Det är en ära för oss att ha er som partner! Genom vår tjänst TV över internet kan vi garantera att ni nu har tillgång till det bästa utbudet av TV-kanaler och underhållning.

A luxurious pool at St Jörgen park resort. En lyxig pool på St Jörgen park resort.

Vi är mycket glada över möjligheten att samarbeta med St Jörgen park resort. Som ledande leverantör av TV-kanaler kommer vårt erfarna team göra sitt yttersta för att ni ska få toppkvalité av TV-program och underhållning.

Kontakta oss

Har du frågor om kanaler till ditt företag? Rådfråga vårt team på EzyStream by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Profile picture Robbin Godman. Profilbild Robbin Godman.

Robbin Godman

Business Development Manager Media

robbin.godman@ezystream.se

Profile picture Jesper Ekström. Profilbild Jesper Ekström.

Jesper Ekström

Business Development Manager Media

jesper.ekstrom@ezystream.se

Profile picture Robert Lowy. Profilbild Robert Löwy.

Robert Löwy

Business Development Manager Media

robert.lowy@ezystream.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar

Vilken tv licens behövs för att visa TV på företaget?

Du behöver ha en tv licens som ger dig rättigheten att visa TV i offentlig miljö. Ibland benämns det som visningsavtal, visningsrättigheter, licensavtal men det syftar till samma sak, att ge er rätt att visa TV offentligt.

Varför måste vi ha tv licens för att visa TV i offentlig miljö?

Utan licensavtal är det inte tillåtet att visa TV i offentliga/institutionella miljöer så som hotell, kontor, restauranger, barer, gym, skolor, sjukhus och militäranläggningar. Genom licensen får du rättighet att visa TV offentligt. Visning utan avtal är däremot ett brott mot upphovsrättslagen och kan leda till en straffavgift.

Var kan jag få information om vad man får och inte får visa i offentlig miljö?

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på EzyStream.

Vad behöver jag tänka på när jag vill visa t ex sport eller musik evenemang i min verksamhet?

För de flesta evenemang krävs det ett företagsabonnemang för att få rättighet att visa det offentligt. Något vi självklart kan hjälpa till med.
Har ni önskemål eller frågor om att genomföra ett speciellt event, kontakta oss för mer information.

Behöver jag även ett abonnemang med kanaldistributören, t ex Discovery?

Det korta svaret är nej, ni behöver inget separat avtal med distributören. Distributören tar förvisso ut en avgift för att tillhandhålla TV-kanalerna, men det regleras i det avtal ni har med oss. Vi har helhetslösningar för allt ni kan behöva.