Kanalpaket för ditt företag!

Maximera upplevelsen med underhållning

Våra omfattande kanalpaket för företag erbjuder en mångfald av underhållning och information för att passa olika verksamheters behov och intressen.

underhållning
  • Visningsrättigheter
  • Kanalpaket
  • Sportevent

Vi erbjuder alla kanaler

Kanalpaket web small (3)

Kanaler till ditt företag?

Kontoret, restaurangen, hotellrummet och sjukhuset – samtliga är exempel på miljöer där TV:n har en viktig funktion. Eftersöker ni bättre TV-sändningar i fikarummet eller matsalen? Vill ni ha möjlighet att streama viktiga event på TV:n i mötesrummet eller kanske i flera rum samtidigt i fastigheten?

Med oss som TV-leverantör får ni exakt de streaminglösningar, kanalutbud och licenser som ni behöver för att visa TV offentligt.

Vi är medvetna om att olika verksamheters kanalbehov kan skifta avsevärt och därför erbjuder vi flera olika kanalpaket att välja bland. Tillsammans med oss identifierar ni det kanalpaket som bäst matchar era behov.

 

Läs mer på EzyStream

offentlig visning
sportevent_tv

Vad innebär offentlig visning?

Offentlig visning inkluderar all TV-tittande utanför privat bostad. Det betyder alltså till exempel kontor, lobby, gym, vårdboende, hotell, eller restauranger, då krävs en så kallad visningsrättighet, oavsett innehåll. Vi erbjuder rätt licens och skräddarsydda TV-lösningar för er verksamhet.

Att utan licensavtal visa TV i offentliga eller institutionella miljöer kan i värsta fall faktiskt få rättsliga konsekvenser. För att säkerställa att ni exempelvis inte bryter mot upphovsrättslagen kan ni ta hjälp av våra experter. Vi guidar er rätt och skapar en TV-lösning som innehåller precis de visningsrättigheter som ni behöver.

 

Läs mer på EzyStream

Våra kunder inom underhållning

k7

Vi vill gärna tacka K7 Hotel i Oslo för det förtroende ni har visat oss genom att välja oss som leverantör av Wi-Fi och vår egen produkt TV over internet. Det är med stolthet vi tar på oss uppgiften att erbjuda TV-kanaler över internet och förstklassig Wi-Fi.

attendo

Vi vill tacka Attendo Hemtjänst Gävle för att ni valde oss som kanal distributör. Vi kan försäkra er om att ni nu har det mest omfattade urvalet utav TV-kanaler och underhållning.
Tack för gott samarbete!

kvarntorget

Vi vill framföra vår stora uppskattning till Hotell Kvarntorget för att ni valde oss på EzyStream som kanal-distributör. Det är en ära för oss att ha er som partner! Genom vår tjänst TV over internet kan vi garantera att ni nu har tillgång till det bästa utbudet av TV-kanaler och underhållning.

st jörgen

Vi är mycket glada över möjligheten att samarbeta med St Jörgen park resort. Som ledande leverantör av TV-kanaler kommer vårt erfarna team göra sitt yttersta för att ni ska få toppkvalité av TV-program och underhållning.

Kontakta oss

Har du frågor om kanaler till ditt företag? Rådfråga vårt team på EzyStream by Binero eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

robbin-godman

Robbin Godman

Business Development Manager Media

robbin.godman@ezystream.se

jesper-ekström

Jesper Ekström

Business Development Manager Media

jesper.ekstrom@ezystream.se

robert-löwy

Robert Löwy

Business Development Manager Media

robert.lowy@ezystream.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor och svar

Vilken tv licens behövs för att visa TV på företaget?

Du behöver ha en tv licens som ger dig rättigheten att visa TV i offentlig miljö. Ibland benämns det som visningsavtal, visningsrättigheter, licensavtal men det syftar till samma sak, att ge er rätt att visa TV offentligt.

Varför måste vi ha tv licens för att visa TV i offentlig miljö?

Utan licensavtal är det inte tillåtet att visa TV i offentliga/institutionella miljöer så som hotell, kontor, restauranger, barer, gym, skolor, sjukhus och militäranläggningar. Genom licensen får du rättighet att visa TV offentligt. Visning utan avtal är däremot ett brott mot upphovsrättslagen och kan leda till en straffavgift.

Var kan jag få information om vad man får och inte får visa i offentlig miljö?

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på EzyStream.

Vad behöver jag tänka på när jag vill visa t ex sport eller musik evenemang i min verksamhet?

För de flesta evenemang krävs det ett företagsabonnemang för att få rättighet att visa det offentligt. Något vi självklart kan hjälpa till med.
Har ni önskemål eller frågor om att genomföra ett speciellt event, kontakta oss för mer information.

Behöver jag även ett abonnemang med kanaldistributören, t ex Discovery?

Det korta svaret är nej, ni behöver inget separat avtal med distributören. Distributören tar förvisso ut en avgift för att tillhandhålla TV-kanalerna, men det regleras i det avtal ni har med oss. Vi har helhetslösningar för allt ni kan behöva.