1. Startsida
  2. /
  3. IT-tjänster
  4. /
  5. Managerade tjänster

Managerade tjänster

Din IT-miljö, vårt ansvar

Säkerställ smidigt drift och optimal prestanda för ditt företag. Våra managerade tjänster omfattar ett brett spektrum av områden. Vi tar hand om underhåll och drift av teknologi, nätverk och infrastruktur, vilket frigör ditt team att fokusera på er kärnverksamhet. Vi erbjuder skalbara och säkra lösningar som möter dina behov för flexibilitet och tillgänglighet.

Illustration of managed services cloud solutions Illustration av managed services molnlösningar
  • Managering på infrastrukturnivå 
  • Managering på applikations- och verktygsnivå
  • Behåll fokus på er kärnverksamhet
Illustration of people and CaaS. Illustration av människor och CaaS.

Ökad säkerhet och tillförlitlighet för din IT-miljö

Genom att outsourca hela eller delar av er IT till oss kan du vara trygg med att din verksamhet är i säkra händer, och du får tillgång till kontinuerlig support och teknisk expertis när du behöver det som mest. Med våra managerade tjänster kan du minska driftsstörningar och kostnader samtidigt som du ökar effektiviteten och tillförlitligheten för din IT-miljö.

Er säkerhet är vår högsta prioritet. Vi implementerar och övervakar rigorösa skyddsmekanismer för att säkerställa integriteten hos dina data och system. Vår NOC (Network Operations Center) är bemannad dygnet runt av erfarna tekniker som aktivt administrerar och övervakar din IT-infrastruktur för att snabbt upptäcka och åtgärda eventuella problem.

Mer än bara en managerad tjänst

Partnerskap med djup teknisk insikt

Vi på Binero ser varje kundrelation som ett strategiskt partnerskap. Vårt team består av branschledande experter som är dedikerade till att förstå och möta dina tekniska behov. Vi går längre än att bara lösa IT-utmaningar – vi är din tekniska partner som säkerställer er tillgång till ett fullt spektrum av tekniska alternativ.

Tillgänglig teknik i framkanten

Med en portfölj som ständigt uppdateras med de nyaste innovationerna garanterar vi att du alltid är ett steg före. Denna tillgång gör att du kan driva din verksamhet med de mest avancerade verktygen utan att göra omfattande kapitalinvesteringar. Från senaste generationens databehandling till AI-drivna analyser.

Ekonomisk förutsägbarhet och skalbarhet

I en värld där teknik snabbt utvecklas, förstår vi vikten av kostnadseffektivitet och budgetförutsägbarhet. Med våra managerade tjänster omvandlas osäkra utgifter till förutsägbara operativa kostnader. Du får en flexibel tjänst som växer med dina behov och tillåter dig att skala resurserna utan att oroa dig för oförutsedda utgifter. 

Genom att kombinera djupgående teknisk expertis med kontinuerlig tillgång till innovation och en modell som stödjer kostnadseffektivitet, är Binero din partner för en smidig och framtidsäker IT-drift.

Business man having a discussion with his colleague in an office. En affärsman diskuterar med sin kollega på ett kontor.

Hur går det till?

1

Analys och behovsanpassning

Vi börjar med att analysera ditt företags behov för att identifiera vilken kompetens för att managera er IT-miljö.

2

Tjänstedefinition och servicevillkor

Vi går tillsammans igenom villkor och avtal för den managerade tjänsten. Det omfattar bland annat ansvarsområden, SLAer och beredskapsnivåer.

3

Implementering och driftsättning

Genom ett nära samarbete med dig går vi noggrant igenom en kvalitetssäkring för att försäkra att den implementerade lösningen är robust och redo för produktion.

4

Support och regelbundna driftsmöten

Du får tillgång till kontinuerlig support och teknisk expertis när du behöver det som mest genom vår servicedesk. Vi genomför regelbundna driftsmöten för att att säkerställa smidig drift och optimal prestanda.

Kontakta oss

Har du frågor om managerade tjänster? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist

Profilbild. Profile picture.

John Josefsson

Sales manager

john.josefsson@xpeedio.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.