1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Svenska molntjänster inom E-hälsa – Vitalis

Svenska molntjänster inom E-hälsa

Vi på Binero besökte Vitalis, nordens ledande E-hälsomöte, för att träffa och prata med våra kunder samt partners om svenska molntjänster och drift av containerplattformar.

Som leverantör av svenska molntjänster var det en fantastisk möjlighet att prata med bolag som levererar till den offentliga sektorn. Heta diskussionsämnen är hur man säkerställer GDRP, cloud compliance samt hur man kan applicera hybrid och multi-cloud strategier i sin verksamhet.

E-hälsobranschen är kommit lång väg och det är många som förstår vikten av att välja en cloudleverantör med datacenter och legal hemvist i Sverige. 

Som leverantör av svenska molntjänster ser vi det som ett delat ansvar att säkerställa cloud compliance. Vi som leverantör måste bistå med rätt tekniska förutsättningar, exempelvis möjligheten att bygga sina applikationer i containers, men också stötta och vägleda våra kunder i vilka lagar och regler som gäller för deras verksamhet.

Som driftpartner till Cambio deltog vi även på ett partnermingel, en trevlig avslutning på en fullspäckad dag.

Läs mer om våra svenska molntjänster här.

Dela artikeln

relaterade artiklar

vill du veta mer?

Vi drivs av att hjälpa våra kunder till högre innovationskraft och kostnadseffektiv IT. Vill du också ta del av det senaste inom högpresterande molntjänster?