1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Binero på Jfokus2024: Java, utveckling, containerplattform och svenska molntjänster

Binero's reflektion efter Jfokus2024: Ett event dedikerat till Java och utveckling

Förra veckan var Binero stolt över att vara en del av Jfokus2024, ett evenemang i Stockholm dedikerat till Java och utveckling. Det var en fantastisk upplevelse att vara Jfokus-partner i år. Den två dagar långa utställningen var fylld av insiktsfulla diskussioner och spännande presentationer.

Engagerande samtal

På Jfokus hade vi nöjet att engagera oss med ett brett spektrum av deltagare, från erfarna proffs till entusiastiska nykomlingar. Samtalen handlade främst om ämnen runt om cloud, AI och utveckling. Det var, som alltid, verkligen inspirerande att se passionen och expertisen inom Java och utvecklingscommunityn

Visa upp Bineros lösningar – containerplattform, svenska molntjänster och konsulttjänster inom Java och utveckling

Vår närvaro på Jfokus var en utmärkt plattform för att visa upp Bineros erbjudanden, särskilt våra containerplattformstjänster, svenska molnlösningar och konsulttjänster inom utveckling. Det var glädjande att se den positiva feedback vi fick och intresset från deltagarna när de fick veta hur våra tjänster kan gynna deras nuvarande projekt.

Blickar framåt

När vi reflekterar över vår erfarenhet på Jfokus fylls vi av tacksamhet över möjligheten att få kontakt med så många duktiga företag och individer. Evenemanget fungerade som en påminnelse om de möjligheter som dyker upp när likasinnade träffas för att dela idéer och samarbeta. Vi ser redan fram emot nästa upplaga av Jfokus och möjligheten att fortsätta bidra till Java- och utvecklingsgemenskapen.

Sammanfattningsvis var Jfokus inte bara en arena för oss att visning och diskutera våra tjänster utan en hyllning till den anda av innovation och samarbete som definierar vår bransch. Vi riktar vårt hjärtliga tack till alla som gjorde evenemanget till en framgång och vi ser fram emot många fler givande dialoger i framtiden.

Förhoppningsvis, när Jfokus-deltagarna framöver tittar upp och ser ett moln, kommer de att tänka på Binero Cloud 😉

Event monters and a lot of people. Eventmontrar och en massa människor.
Java och utveckling java and devlopment swedish cloud container platform consulting
Event monter jfokus Java och utveckling Java and development
Presentation på en scen. Presentation on a stage.

Dela artikeln

relaterade artiklar