hyr plats i vårt datacenter - enkelt, problemfritt och kostnadseffektivt

Genom att hyra plats hos oss på Binero expanderar du enkelt din infrastrukturkapacitet, oavsett om det är för en kortsiktig problemlösning eller för att slippa göra kostsamma inköp eller leasa egna anläggningar. 

vad är colocation?

Att ställa sin affärskritiska hårdvara i ett datacenter och låta den driftas och övervakas av experter kallas för colocation. Det kan vara ett bra första steg mot att på sikt migrera till molnet.

Vi på Binero har genom åren samlat på oss en hel del erfarenhet från datacenter, både bra och dåliga. När vi så äntligen fick chansen att designa och bygga vårt eget datacenter, placerat strax norr om Stockholm, valde vi att lägga ribban högt. Vi har byggt det datacenter som vi själva alltid hade önskat! Ett målmedvetet arbete som resulterat i certifieringar inom kvalitet, informationssäkerhet och miljö, samt nöjda kunder.

Hos oss finns molnservrar redan på plats i datacentret, vilket gör en framtida flytt till molnet extra enkel. Som colocationkund hos Binero är allt förberett när du kommer till datacentret – du kopplar bara in din utrustning och är igång direkt.

ett av världens mest klimatsmarta datacenter

Utöver högsta prestanda, säkerhet och skydd, så har datacentret designats med ett maximalt fokus på hållbarhet. Allt från den gröna energin som driver datacentret, via miljösmarta teknikval och en effektiv intern hantering av alla komponenter, till att överskottsvärmen som genereras återanvänds.

För vårt medvetna hållbarhetsarbete har Binero belönats med den globala klimatcertifieringen Fossil Free Data. Faktum är att vi var först ut i hela världen att nå upp till certifieringens högt ställda krav på energieffektivitet och återvinning. Vi är stolta över att gå i bräschen för nästa generationens supergröna datacenter!

colocation hos binero

I Bineros colocationlösning hyr du in dig i vårt toppmoderna datacenter norr om Stockholm, som vi även kan komplettera med utvalda siter. Från vårt datacenter kan vi erbjuda våra kunder och partners dessa fördelar:

  • Marknadsledande redundans

  • Högsta fokus på säkerhet och skydd

  • Full EU-kompatibilitet och efterlevnad av GDPR

  • Uppkopplat till ett digitalt ekosystem

  • High availability och disaster recovery

  • Certifierat 100 procent fossilfri data och applikationer

  • Högsta energieffektivitet och återvinning av energi

  • Förutsägbara kostnader och konkurrenskraftiga priser

I den här nerladdningsbara foldern har vi sammanställt informationen om fördelarna med colocation hos Binero.

kunden har ordet

”För Vallentuna kommun är det ett strategiskt val att placera stora delar av vår kritiska IT-utrustning i Bineros datacenter genom colocation.

Hos Binero kan vi nyttja senaste tekniken och samtidigt ta del av hållbarhet i yttersta framkant. Det ger oss också valfrihet för framtiden.

Att vår IT-infrastruktur dessutom bidrar till att helt fossilfritt värma upp fastigheter i kommunen är en verklig bonus!”

Kenneth Hedlund, IT-chef på Vallentuna Kommun

vill du veta mer?

Boka en visning av vårt datacenter för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet. Antingen genomför vi ett anpassat besök på plats, eller ett digitalt möte där någon av oss guidar dig på distans över video.

Lämna dina kontaktuppgifter nedan, och om du redan har en särskild tid för visning i åtanke så föreslå gärna den. Vi återkommer till dig direkt!

Förnamn
Efternamn
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.