1. Startsida
  2. /
  3. Programvara

Programvara

När det gäller att lösa våra kunders affärsutmaningar har vi valt programvaror med öppen källkod. Det ger frihet istället för inlåsningar.

Light effects. Ljuseffekter
  • Öppet betalar sig
  • Vi guidar dig
  • Trygga partners
Screen with code. Skärm med kod.

Varför välja programvara med öppen källkod?

Livet och näringslivet är fullt av vägval – vi har valt Open Source för att ligga i framkant.

I öppna miljöer delar man med sig av kunskap och får själv ta del av alla de senaste framstegen. Det driver fram ständiga förbättringar och bidrar till hela samhällets teknikutveckling.

Hur hjälper vi dig med rätt programvara? 

Vi guidar dig till rätt programvara

Vår uppgift är att lotsa dig genom alla möjligheter och visa vägen till rätt val. Vi har koll på vad som händer med programvarorna och håller dig konstant uppdaterad.

Målet är alltid att din organisation ska få maximal nytta och effektivitet utan teknologiska inlåsningar och beroenden till leverantörer. Vi ser till att du alltid har en kunnig person att diskutera med när du står inför svåra vägval.

Vad innebär det att köpa programvara hos oss? 

Olika operativsystem - skapa en driftssäker miljö på dina villkor

Vårt erbjudande är brett och vi håller oss ständigt uppdaterade på förändringar som görs i de nya releaserna. Några exempel på programvaror och områden vi erbjuder är operativsystem, infrastruktur, storage, databaser, containers och automatisering.

Öppet betalar sig

För många av våra kunder har bytet till Open Source lett till direkta kostnadsbesparingar. Man slipper bygga in sig i ett hörn som det sedan blir svårt att ta sig ur.

Trygga partners

En stor del av våra programvaror är frukten av vårt omfattande samarbete med Red Hat, som är en inspirationskälla när det gäller Open Source.

A man takes a call in a cafe that is today's hybrid office. En man tar ett samtal på ett cafe som är dagens hybrida kontor.

Licenser och programvaror vi tillhandahåller

Kontakta oss

Har du frågor om licenser och programvara? Rådfråga vår specialist eller fyll i formuläret så återkommer vi till dig direkt. 

Fråga vår specialist

Profilbild. Profile picture.

John Josefsson

Sales manager

john.josefsson@xpeedio.se

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.