Svensk support, för allra bästa service.

Vi hjälper dig med allt som rör din driftssituation. Beroende på din fråga så kan vi enkelt eskalera till vår driftsorganisation som är aktiv 24/7, 365 dagar om året. Vårt mål är att din fråga ska lösas snabbt och enkelt, med minsta störning för dig.

Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi har svensk support, placerad i Kramfors, som alla pratar svenska. Du registrerar enkelt ett ärende via vår Servicedesk.

För de kunder som önskar erbjuder vi även konsulter på plats för en mängd olika uppgifter. Vill du veta mer om vad vår klientsupport kan hjälpa till med på ert kontor? Kontakta oss då via telefon: 020-11 33 80 eller e-post: sales@binero.com.

DRIFTSTATUS Har ser du driftstatus för våra tjänster samt relaterade meddelanden. Du kan också välja att kontakta supporten direkt.

SERVICEDESK Här kan du registrera ett ärende om du har något problem eller en fråga. Du kan ringa, maila eller fylla i ett formulär. Alla sätt fungerar för oss.

FAQ Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som kommer in till vår support, och som vi tror att du kan lösa själv både snabbt och enkelt. Kika gärna här först, men tveka inte att kontakta oss!

FAQ

KONTAKT Här hittar du all övrig kontaktinformation, som inte har med rena supporttjänster att göra. Undrar du något om våra tjänster eller har du en fråga kring fakturan – gå då till denna sida.