Kundservice

Svensk support

Öppettider vardagar 08:00-17.00

Vi hjälper dig med allt som rör din driftssituation. Servrar, infrastruktur etc. Inget är för smått eller för stort. Beroende på din fråga så kan vi enkelt eskalera till vår driftsorganisation som är aktiv 24/7 365 dagar om året. Vårt mål att din fråga ska lösas snabbt och enkelt, med minsta störning för dig.

Vi har svensk support, placerad i Kramfors i Sverige, som pratar svenska. Våra öppettider är vardagar mellan 08:00-17.00. Klicka här om du vill registrera ett ärende

För de kunder som önskar erbjuder vi även konsulter på plats för en mängd olika uppgifter. Vill Du veta mer? Kontakta oss då via nedan info: 020-11 33 80 sales@binero.com

Servicedesk

Här kan du registrera ett ärende om du har något problem eller fråga. Du kan ringa, maila eller fylla i ett formulär. Alla sätt fungerar för oss.

Servicedesk

Kontakt

Här hittar du kontaktinformation som inte har med rena supporttjänster att göra. Undrar du något om våra produkter eller är det något oklart med en faktura eller något liknande – gå då till denna sidan.

Kontakt

Driftstatus

Om du vill veta driftstatusen kring våra tjänster samt meddelanden som relaterar till dessa så är det här du ska kika. Du kan givetvis ringa supporten också.

Driftstatus

FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som supporten får och som man kan lösa själv lite snabbt och enkelt. Kika gärna här först innan du kontaktar supporten. Kanske finns svaret du söker här?

FAQ

Om Binero

Här kan du läsa om Binero, våra datacenter, certifieringar, SLA, hur man söker jobb och mycket mer. Kika gärna runt!

Om Binero