Bolagsledning

Charlotte Darth är ny VD sedan 1 feb 2020

Charlotte har lång erfarenhet från ledande roller inom IT-branschen, senast som VP Emerging Technologies på CGI Sverige AB. Charlotte har även tidigare arbetat som VD för Affecto Sverige AB och VD för ReadSoft Sverige AB.

Charlotte Darth

Chief Executive Officer
Födelseår: 1968
Anställd sedan: Februari 2020
Nuvarande uppdrag: Styrelseledamot i Intervalor AB och i Mildef Group AB.
Tidigare positioner: Charlotte har mångårig erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap på hög nivå i små och stora internationella företag främst inom IT-branschen. Hon var tidigare VD för Readsoft Sverige AB, ett svenskt företag inom processautomation, samt VD för Affecto AB, en aktör inom Data Analytics. I båda dessa roller har Charlotte ansvarat för integrationsprocesserna då bolagen förvärvats av Nordamerikanska företag. Innan Charlotte rekryterades till Binero var hon Vice President Emerging Technologies på CGI Sverige AB.
Utbildning: Civilekonom från Stockholms universitet
Innehav i företaget: Äger 10 000 aktier och 210 000 optioner

Åsa Gislason

Chief Financial Officer
Födelseår: 1962
Anställd sedan: April 2021
Nuvarande uppdrag:
Tidigare positioner: Åsa har gedigen bakgrund som CFO och andra ledande befattningar. Hon har erfarenhet av både stora bolag och tillväxtföretag i olika branscher, bland annat Tech och SaaS, retail och tjänstesektorn. Åsa kommer närmast från en roll som CFO på e-handelsplattformen Fyndiq AB.
Utbildning: Civilekonom från Stockholms universitet
Innehav i företaget: Äger inga aktier eller optioner i företaget