Bolagsledning

Charlotte Darth är ny VD sedan 1 feb 2020

Charlotte har lång erfarenhet från ledande roller inom IT-branschen, senast som VP Emerging Technologies på CGI Sverige AB. Charlotte har även tidigare arbetat som VD för Affecto Sverige AB och VD för ReadSoft Sverige AB.

Charlotte Darth

Chief Executive Officer
Födelseår: 1968
Anställd sedan: Februari 2020
Nuvarande uppdrag: Styrelseledamot i Intervalor AB och i Mildef Group AB.
Tidigare positioner: Charlotte har mångårig erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap på hög nivå i små och stora internationella företag främst inom IT-branschen. Hon var tidigare VD för Readsoft Sverige AB, ett svenskt företag inom processautomation, samt VD för Affecto AB, en aktör inom Data Analytics. I båda dessa roller har Charlotte ansvarat för integrationsprocesserna då bolagen förvärvats av Nordamerikanska företag. Innan Charlotte rekryterades till Binero var hon Vice President Emerging Technologies på CGI Sverige AB.
Utbildning: Civilekonom från Stockholms universitet
Innehav i företaget: Äger 10 000 aktier och 210 000 optioner

Christer Samuelsson

Chief Financial Officer
Födelseår: 1962
Anställd sedan: Augusti 2020
Nuvarande uppdrag:
Tidigare positioner: Christer har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef och även från andra ledande befattningar. Han har erfarenhet av både små och stora företag i olika branscher, bland annat telecom, biotech och industri. Christer kommer närmast från en roll som CFO på Cue Dee-koncernen, ett företag inom Lagercrantz-gruppen.
Utbildning: Civilekonom från Uppsala universitet
Innehav i företaget: Äger inga aktier eller optioner i företaget