så sätter du en långsiktigt hållbar molnstrategi 

Molntjänster öppnar upp möjligheter för många företag i form av ökad flexibilitet, effektivitet, säkerhet och konkurrenskraft. Utan en bra molnstrategi och arkitektur är det dock lätt att gå vilse. På Binero kommer vi ibland i kontakt med IT-ansvariga som funnit sig själv sitta fast i en molnlösning som inte är anpassad till deras verksamhetsbehov, är allt för dyr, svår att utveckla eller inte stabil nog.

Strategin ska kunna utvecklas tillsammans med ditt företag och omvärlden

Oavsett om din organisation har haft molnbaserade IT-lösningar i flera år, eller om ni är i startgroparna för att migrera till molnet, så bör er molnstrategi vara dynamisk. Den behöver kompletteras och utvecklas kontinuerligt för att anpassas till din organisations föränderliga behov, men även till det föränderliga utbudet av tjänster på molnmarknaden.

Nyttja molnets fördelar och undvik fallgropar

I en snabbt föränderlig omvärld är det extra viktigt med en agil approach till ditt arbete med strategi och arkitektur. För även om migrering till molnet ska ses som en långsiktig strategi för att skapa långsiktiga värden för er organisation, så bör strategi och planer utformas så att ni snabbt kan ställa om och dra nytta av nya möjligheter eller mitigera nya risker.

Ladda ner vår guide 

I den här guiden går vi igenom flera faktorer som är avgörande för att skapa en dynamiskt och långsiktigt hållbar plan för din molnresa. Vi lyfter även fram vanliga fallgropar som bör undvikas för att säkerställa att er tillvaro i molnet blir så smidig och kostnadseffektiv som möjligt.

Ja tack! Jag vill gärna ha guiden om Hållbar molnstrategi.

Förnamn
Efternamn
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Vill du hellre prata med någon av oss?

Rådfråga oss för att ta del av kunskap om molnlösningar som kan hjälpa dig driva utveckling och innovation. Kontakta oss direkt för att få svar på dina funderingar.