1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. OpenStack – OpenInfra Summit 2023 i Vancouver

Binero besökte OpenInfra Summit 2023 i Vancouver

I förra veckan gick OpenInfra Summit 2023 i Vancouver av stapeln, organisationen bakom projektet OpenStack, och Binero var självklart på plats för att höra intressanta presentationer, diskussioner och ta del av framtiden.

Ett mulet Vancouver där man kunde skymta bergstopparna i fjärran tog emot med öppna armar. Under denna tre dagars mässa hade vi möjligheten att ta del av många presentationer. Allt från Kubernetes på OpenStack, lösningar på intressanta problem och skalning av nätverksinfrastruktur till forum sessioner med intressanta diskussioner.

Vi tror på öppna standarder

Vi på Binero brinner för öppenhet och flexibilitet. Genom öppen källkod och öppna API:er bidrar OpenStack med en gemensam, öppen standard som gör att du som kund kan röra dig mellan olika molnmiljöer. Du slipper med andra ord låsa in dig i specifika leverantörers teknologi.

Svensk molntjänst baserad på OpenStack

Därför har vi byggt en högpresterande och skalbara svenska molntjänster baserad på OpenStack. Självklart utan bindningstider och höga instegskostnader.

Binero är väldigt stolta att vara sponsor till OpenInfra Foundation och ser fram emot nästa event.

Behöver du hjälp med public cloud eller Kubernetes? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Missa inte att du kan skapa ett konto och testa vår svenska molntjänst direkt

skapa konto

 

 

View of water and a mountain. Utsikt över vatten och ett berg.
OpenStack presentation at OpenInfra foundation with audience. OpenStack-presentation på OpenInfra Foundation med publik.
Stage at OpenInfra in Vancouver, talking about OpenInfra and OpenStack. Scen på OpenInfra i Vancouver, där vi pratade om OpenInfra och OpenStack.

Dela artikeln

relaterade artiklar

vill du veta mer?

Vi drivs av att hjälpa våra kunder till högre innovationskraft och kostnadseffektiv IT. Vill du också ta del av det senaste inom högpresterande molntjänster?