1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Varför public cloud hos Binero?

Varförpublic cloud hos Binero?

Att välja rätt public cloudleverantör kan vara en utmaning. Framförallt när det finns en ocean av cloudlösningar och leverantörer att välja mellan. En rad faktorer påverkar ens beslut, som exempelvis användningsområde, skalbarhet, flexibilitet, kostnad och vilket land leverantören som lagrar datat har sitt säte.   

Med detta i åtanke har vi därför tagit fram ett blogginlägg där vi går igenom fördelarna med Bineros svenska public cloud – och varför det är ett bra alternativ för svenska företag och organisationer.

Svenskt, hållbart och säkert

Våra svenska public cloudtjänster levereras primärt från vårt eget toppmoderna datacenter i Stockholm. Detta kompletterar vi med sekundärsiter hos väletablerade partners runt om i regionen. Att idag använda exempelvis AWS är en GDPR-risk då personuppgifter kan överföras till USA. All data som placeras hos oss hanteras endast i Sverige och omfattas av svensk lagstiftning och GDPR – därmed kan du som kund hos oss känna dig trygg över att din data aldrig lämnar landet.

Lokalt och kraftfullt – managerade tjänster och svensk support

Våra lokalproducerade, kraftfulla cloudtjänster gör det möjligt för våra kunder att innovera och utvecklas snabbt, utan att kompromissa vare sig säkerhet eller dataintegritet. Vi kortar våra kunders tid till marknaden genom att ta bort tekniska begränsningar och erbjuder ett nära samarbete kring kundanpassade, kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder alla våra cloud-kunder svensk support och möjlighet att använda sig av våra managerade tjänster. Ny funktionalitet och nya tjänster adderas kontinuerligt till portföljen, baserat på såväl kundernas behov här och nu som på teknologitrender i framkant.

Byggt på öppna standarder

I dagens snabba utvecklingstakt och ständigt föränderliga omvärld är det för många aktörer viktigt att välja en cloudleverantör som inte begränsar sina kunder – varken tekniskt eller med långa avtal. Vi erbjuder en skalbar cloud-infrastruktur som bygger på helt öppna standarder, nämligen OpenStack-plattformen, med relevanta och verkligt värdeskapande tjänster i den tillhörande portföljen.

Det betyder att vi inte låser in våra kunder till oss eller vår plattform. Vi anser att en modern cloudleverantör ger sina kunder friheten att byta såväl samarbetspartner som IT-arkitektur när som helst, om de inte är nöjda.

Olika cloudlösningar för olika behov

Vi har olika cloudlösningar både för dig som vill hantera din IT helt på egen hand eller för dig som vill ha hjälp med allt från design, implementation och drift av plattformen. Oavsett vilken typ av cloudlösning ni letar efter skräddarsyr vi den åt er kostnadseffektivt och baserat på en situationsanpassad design.

Du kan välja att skapa ett konto och testa direkt, ta en titt på vår tekniska dokumentation eller kontakta oss så hjälper vi dig komma igång.

Dela artikeln

relaterade artiklar