1. Startsida
 2. /
 3. Aktuellt
 4. /
 5. Binero på Red Hat Open Tour: ökande efterfrågan på kompetens inom OpenShift

Ökande efterfrågan på kompetens inom OpenShift och containeriserade miljöer

I den ständigt föränderliga världen av digitalisering och cybersäkerhet har Binero förblivit en fast anhängare av öppna miljöer och öppen källkod. Eftersom den digitala affärsvärlden fortsätter att utvecklas har betydelsen av öppen källkodsteknik växt exponentiellt. Binero, en Red Hat-partner sedan 2003, erbjuder olika tjänster på OpenShift-plattformen - drift, konsultinsatser och utbildning. Dessutom har vi en egen compliant och hållbar molntjänst byggd på öppna standarder.

Red Hat Open Tour Stockholm

Nyligen hade Binero förmånen att delta i Red Hat Open Tour i Stockholm. Eventet sammanförde en spännande publik bestående av kunder, partners och Red Hattare i en öppen miljö. Red Hat Open Tour är en bra möjlighet att utforska de senaste utvecklingarna inom digitalisering, cybersäkerhet och mycket mer. Det är en unik plattform för att dela insikter och starta diskussioner som rör öppen källkodsteknik.

Ett ämne som vi stötte på i vår monter var beslutsprocessen som rör leverantörsrelationer. Deltagarna engagerade sig i samtal om riskerna med leverantörsinlåsning och hur man effektivt kan kombinera proprietär och öppen källkod för att maximera fördelarna med båda.

Ökande efterfrågan på kompetens inom OpenShift

Bland de många lärdomarna stod ett återkommande tema ut - den ökande efterfrågan på kompetens inom OpenShift och containeriserade miljöer. Efterfrågan drivs av behovet att påbörja resan med containerteknik självständigt eller för att fatta informerade beslut om att outsourca driften av sin containerplattformar.

För att möta detta växande behov av kompetens inom OpenShift och containerisering erbjuder vi skräddarsydda utbildningsprogram för OpenShift. Dessa program är utformade för att passa olika kompetensnivåer och vänder sig till dem som vill hantera containerplattformar självständigt, liksom till dem som söker kunskap för att fatta informerade beslut om externa driftpartners.

Oavsett om du vill påbörja containerresan internt eller behöver grundläggande kunskap för att effektivare outsourca drifter till en extern part har Bineros utbildningsprogram allt du behöver.

Skulle du och ditt team ha nytta av OpenShift-utbildning?

Kontakta oss och utforska hur Binero kan stödja dig på din resa mot att bemästra OpenShift och containerisering. Du kommer enkelt i kontakt med oss genom formuläret nedan.

 

Exempel på vad en grundkurs innehåller

 • Introduktion till container, Linux, SSH och YAML
 • Hantera containers med podman
 • Projekt och namespaces
 • Pods med driftsättning
 • Deployment
 • Lagra konfiguration i klustret med ConfigMap och Secrets.
 • Lagring av data i klustret
 • Användare och behörigheter i klustret
 • Hålla OpenShift uppgraderat

kontakta oss via formulär

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Binero both at red hat open tour talking openshift Binero bås red hat open tour pratar openshift
Keynote intro speach red hat open tour öppningstal red hat open tour
open environment red hat open tour Öppen miljö red hat open tour

Dela artikeln

relaterade artiklar