Binero bjuder in till presentation - förvärv av RedBridge och delårsrapport kvartal 3

Binero Group, en leverantör av molninfrastruktur till företag och organisationer med dataintegritet och hållbarhet i fokus, bjuder in till investerarpresentation den 26 oktober 2021.

VD Charlotte Darth och CFO Åsa Gislason presenterar förvärvet av Redbridge och delårsrapporten för tredje kvartalet 2021 på svenska.

Presentationen startar kl. 11 den 26 oktober 2021 och kan följas via telefon eller på webben och kommer att finnas tillgänglig på bolagets hemsida.

Registrera dig för presentationen här:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_LfF49qtERs6zrdLMp6I6gA

Om Redbridge
RedBridge startade 2003 med idén att hjälpa företag till mer kostnadseffektiv och dynamisk IT med hjälp av open source-lösningar: öppen källkod och öppna standarder. RedBridge är pionjärer inom öppen källkod och specialister inom automatisering av digital infrastruktur, modern applikationsutveckling och containerteknologi, såsom Kubernetes. Öppna miljöer har blivit det självklara valet för alla delar av det digitala affärslandskapet. För mer information, se www.redbridge.se

Om Binero
Binero levererar solid och skalbar molninfrastruktur till företag och organisationer med hållbarhet och dataintegritet i fokus. Vår svenska publika molntjänst är baserad på öppna, globalt etablerade standarder och garanterar dataskydd under europeisk lagstifting. Genom nära samarbete och teknik i framkant stöttar vi kunder med hög utvecklings- och innovationstakt. Aktien är listad på NASDAQ First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.
www.binero.com