Infrastructure as Code

Infrastructure as code – Förenkla deployment och öka innovationstakten.

Skapa trygghet genom att använda automatisering. Binero jobbar med infrastructure as code dagligen för våra egna plattformar och har bra verktyg för att stödja konceptet – både i vårt publika och privata moln.

 

Varför infrastructure as code hos Binero?

Att maskinellt rulla ut en plattform – liksom hantera uppdateringar och ominstallation – har många fördelar. Förutom att det går snabbare att skala ut och upp så är det en stor trygghet för en verksamhet att veta att framtida installationer alltid blir rätt. Detta eftersom verktyget, när det är väl konfigurerat, inte gör fel – oavsett vem som initierar det.

Binero jobbar med IAC (Infrastructure as Code) dagligen för våra egna plattformar och har bra verktyg som stöd – både i vårt publika och privata moln. Genom VMWare och OpenStack APIerna, som är väl dokumenterade, finns stora möjligheter att nyttja automatik via en uppsjö olika programmeringsspråk och plattformar.

Vi jobbar även mycket med Ansible och Puppet för automatiserad konfiguration av installerade servrar och delar gärna med oss av våra kunskaper inom deployment, lifecycle-management och continuous integration till våra kunder.

Vill du veta mer om du vi jobbar med IAC?

Kontakta mig om du vill veta mer om hur vi på Binero arbetar med infrastructure as code, och hur vi kan hjälpa dig.

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com