gör som världens ledande utvecklare och använd openstack

OpenStack har vuxit till att bli världens mest använda molnplattform baserad på öppen källkod. Som ett av de tre mest aktivt utvecklade open source-projekten på planeten, samlar det tusentals utvecklare från över 180 länder.

vi tror på öppna standarder

Vi på Binero brinner för öppenhet och flexibilitet. Därför har vi byggt en högpresterande och skalbar molntjänst baserad på OpenStack. Genom öppen källkod och öppna API:er bidrar OpenStack med en gemensam, öppen standard som gör att du som kund kan röra dig mellan olika molnmiljöer. Du slipper med andra ord låsa in dig i specifika leverantörers teknologi.

fördelarna med openstack

Öppen källkod och öppna standarder är en viktig framgångsfaktor och ett självklart val för många av världens ledande digitala bolag. Om du fortfarande undrar över fördelarna med OpenStack, kommer här några skäl till varför du också borde dra nytta av plattformen.

Med OpenStack får du:

  • Kraften från ett helt community

  • Innovationshastighet

  • Hög säkerhet

  • Ingen inlåsningseffekt

ett globalt community som rönt stora framgångar

  • 75 publika datacenter drivs av OpenStack
  • 20 miljoner fysiska CPU-kärnor distribuerade över hela världen
  • 10+ års utveckling
  • 3:e mest aktiva öppen källkods-projektet
  • 8 000+ enskilda utvecklare

öppna API:er och maximal flexibilitet

OpenStack erbjuder allt du behöver för en molninfrastruktur. Samma programvara uppfyller behoven hos allt från små nystartade företag till stora globala organisationer.

Du kan skapa och hantera din virtuella infrastruktur med avancerad funktionalitet och kapacitet. Du kan tillhandahålla virtuella maskiner, virtuella lagringsblock, virtuella nätverk som ansluter dessa, virtuella lastbalanserare, virtuella routrar... Allt med hjälp av ett öppet API som gör det möjligt för dig att automatisera hela processen.

Och om du inte vill automatisera så använder du bara GUI:t, användargränssnittet, för att göra exakt vad du vill.

betrodda av många

Binero är i gott sällskap, världen över. Många framgångsrika digitala företag har redan valt OpenStack för den flexibilitet som plattformen ger - och antalet användare bara växer. OpenStack stöttas av en uppsjö ledande IT-jättar, som till exempel Google, Dell, Cisco, Intel, Ericsson, Red Hat och många fler.

Nästan alla branscher använder idag OpenStack, från bank och finans till forskningsinstitut, från detaljhandel till vård och offentlig sektor. Här hittar du en lista över några av de företag som kör OpenStack i stor skala: