webinar 15 oktober: automatisering som tjänst

Välkommen till kostnadsfritt webinarium den 15 oktober kl. 10-11 om intelligent automatisering som tjänst - gör din jobbvardag enklare och smidigare! Anmäl dig nu genom formuläret nedan.

I det här webinariet berättar TTIA och Binero om hur de kombinerar den senaste teknologin med en svenskbaserad molntjänst, för att på ett helt nytt sätt leverera automatiserade tjänster! Ingen bindningstid, fasta kostnader och snabb uppstart.

TTIA är experterna inom automatisering, som brinner för att göra teknologin tillgänglig för flera. Deras digitala robotar levereras som en enkel molnbaserad prenumerationstjänst och börjar jobba dag 1, exempelvis inom processer såsom on-/offboarding av anställda och rapportering av regulatorisk information.

Nyttja fördelarna med automatisering direkt - utan kostsamma RPA-projekt

Automatisering av repetitiva, manuella processer - eller RPA, Robotic Process Automation - ligger högt upp på mångas önskelista, men har länge varit förbehållet stora bolag med stora budgetar. Långa, kostsamma konsultprojekt som resulterar i skräddarsydda, underhållskrävande och inte särskilt flexibla lösningar har kommit att bli sättet som digital automatisering genomförs. 

Inte längre! Med enkla insteg och till attraktiva priser kan nu också ditt företag dra nytta av den absolut senaste tekniken för automatisering och digitalisering.

Missa inte chansen att ta del av TTIA:s kunskap!

Anmäl dig till eventet här

Vi kommer att skicka ut en länk till webinaret till den adress som du uppger, samt påminnelser eller annan information som rör eventet. Dubbelkolla gärna så att du stavat rätt på din e-postadress.

Förnamn
Efternamn
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

arbetar du på ett bolag med stor del egen digital utveckling?

Erbjuder ni molnbaserade tjänster till era kunder, eller ansvarar du kanske för era interna molnbaserade IT-leveranser och system?

Vi har tagit fram en guide och en checklista som hjälper dig som ansvarar för organisationens infrastruktur, molnmigrering eller arbete i molnet, att framtidssäkra ditt val av molntjänstpartner.

Du kan också läsa mer kring vårt utbud av infrastruktur som en tjänst - allt från colocation och privata moln, till ett OpenStack-baserat publikt moln producerat här i Sverige. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss.