Vi hjälper dig att hantera din IT-miljö.

Med Bineros drifttjänster kan du fokusera på annat. Vi erbjuder hög flexibilitet och stor valfrihet, så att du som kund kan få en lösning som är anpassad efter dina förutsättningar och behov.

Drifttjänster

Drifttjänster hos Binero.

Alla företag har olika förutsättningar att ägna sig åt IT-drift, men de flesta har en sak gemensamt: IT-drift utgör inte en del av kärnverksamheten, även om välfungerande IT-drift är helt centralt för de flesta verksamheter. Företag är idag ofta beroende av sina stödsystem och för helt digitala bolag ligger hela kärnverksamheten i ett system såsom t.ex. en e-handelsplattform. 

 

I vårt erbjudande av drifttjänster (managed services) kombinerar vi driften av högkvalitativa driftsplattformar med personal som kan hantera både plattformarna och överliggande lager, operativsystem och applikationer. Genom att kontrollera hela stacken kan vi ta ett helhetsansvar för lösningen dygnet runt, året runt.

Varför drifttjänster hos Binero?

Att själv kunna avsätta tillräckligt med personal för dygnets 24 timmar och årets 365 dagar, är en utmaning. Dessutom behöver deras kompetensnivå för driftsäkerhet och underhåll vara tillräckligt hög, vilket kan bli kostsamt.

Vi har anpassat vårt erbjudande inom managed services för att maximera flexibiliteten och valfriheten – så att du endast betalar för de tjänster som är relevanta för dig. Här är exempel på områden som vi kan hjälpa till med:

Vill du veta mer?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med driften av er IT-miljö.

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com