Datacenter i Stockholm

Flytta in i Stockholms mest moderna och klimatsmarta datacenter.

Vårt datacenter DCS01 i Vallentuna använder förnybar energi och genererar återanvändbar värme till invånarna i kommunen. Det här är helt unikt, inte bara för datacenter i Stockholm eller Sverige – utan faktiskt hela världen. Dessutom tillhandahåller vi marknadsledande redundans och säkerhet. Koppla in din utrustning och var igång direkt. Hos oss är allt redan förberett.

Stockholms mest genomtänkta datacenter

DCS01 är designad med driftspersonal i åtanke. När du som colocation-kund flyttar in i vårt datacenter norr om Stockholm, finns rack, PDU:er, bandbredd, elförsörjning och allt annat redan riggat och fysiskt åtkomligt. Det innebär att du kan koppla in din utrustning och omedelbart vara igång.

Ljudnivån i IT-utrymmena är avsevärt lägre än i en normal datorhall då kylsystemens fläktar jobbar med betydligt lägre varvtal. Detta bidrar till en trevligare arbetsmiljö. Användare kan även boka en tillfällig arbetsyta i direkt anslutning till hallen med patch-koppling direkt in till ett givet rack liksom yta för tillfällig eller permanent förvaring av material på plats i hallen.

Föredrar du att inte vara på plats alls kan vi även erbjuda remote hands och remote eyes, även utanför ordinarie arbetstid. Vår supportorganisation ger snabba svar och vårt Network Operations Center kan lösa problem 24/7 vid behov. Vi kan även ta emot material på plats och lagra materialet inlåst till det behövs.

Självklart har våra kunder access till DCS01 själva, dygnet runt. Larmsystemet är designat att vara enkelt att förstå utan att göra avkall på säkerheten. Användare får tillgång till en elektronisk nyckel (s.k. ”tagg”) och en kod. Dessa ger tillträde till rätt zon och även rätt rack (förutsätter helrack).

Vill du läsa mer om DCS01 så hittar du informationen i den här foldern.

Boka visning av vårt datacenter

Här anmäler du dig för ett besök i Stockholm och världens mest moderna och klimatsmarta datacenter.

Du hittar oss i Bällstaberg, Vallentuna, strax norr om Stockholm.

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig kring allt det praktiska inför besöket.

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • :

Vill du veta mer om vårt marknadsledande datacenter i Stockholm?

Kontakta mig direkt eller boka en visning genom formuläret till vänster.

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com