Du väljer, vi levererar. Ett varuhus för digital infrastruktur.

Vi erbjuder en bred portfölj av moln- och digitala infrastrukturtjänster, både som IaaS och PaaS. Alltid med stöd av svensktalande support och kundservice.

Vårt erbjudande

Molntjänster och digital infrastruktur för det moderna företaget.

Hos oss kan du kombinera många olika lösningar såsom exempelvis privata och publika molntjänster, colocation, dedikerade servrar och disaster recovery. Vi har lösningar både för dig som vill hantera din IT helt på egen hand eller vill ha hjälp med allt från design, implementation och drift av plattformen. Vi betraktar varje uppdrag som helt unikt och tar fram skräddarsydda lösningar och en situationsanpassad design. Ett åtagande vi kan uppfylla tack vare vår kunskap, erfarenhet och stora verktygslåda. Genom att kombinera smart skapar vi lösningar för varje budget och behov.

Molntjänster hos Binero

Molntjänster

Vi erbjuder privata moln såväl som publika moln via vår egna plattform binero.cloud eller någon annan publik molnlösning. Hos oss på Binero kan du också kombinera olika typer av moln och plattformar i en hybrid lösning.

Drifttjänster hos Binero

Drifttjänster

Våra managed services är utformade för maximal flexibilitet och valfrihet. Den centrala utgångspunkten är att du som kund slipper ta driftansvaret för din IT-miljö; i stället har du en kunnig partner som hjälper dig med detta.

Colocationtjänster hos Binero

Colocation

Hos oss är det enkelt. När du flyttar in i vårt klimatsmarta datacenter finns rack, PDU:er, elförsörjning och allt annat redan riggat och fysiskt åtkomligt. Du kopplar in din utrustning och är omedelbart vara igång.

Övriga infrastrukturtjänster

Utöver privat och publikt moln så kan du även hos oss kombinera andra infrastrukturlösningar såsom:

  • Dedikerade servrar (MaaS – Metal as a Service)
  • Colocation i vårt hypermoderna och klimatsmarta datacenter
  • Backup as a Service via Veeam Cloud Connect
  • Disaster recovery eller multi-site-drift

Vår plattform möjliggör hybrida lösningar där du kan nyttja befintlig infrastruktur – oavsett om det handlar om fysiska maskiner eller en närvaro hos en annan leverantör av molntjänster.

Självklart hjälper vi dig att knyta ihop hela engagemanget (oavsett vilka delar det innehåller) med allt från site-to-site VPN över internet till WAN-förbindelser såsom våglängder, MPLS eller svartfiber med kapacitet upp till – eller över – 10 gbps. Vi kan även förlänga detta nät till ditt kontor.

Läs mer

Vill du veta mer?

Kontakta mig med dina frågor och behov kopplat till molntjänster och digital infrastruktur. Hos oss kan du köpa enstaka tjänster eller ta hjälp av våra specialister för uppsättning, drift, övervakning och underhåll.

 

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com

Vi hjälper dig med er digitala transformation

Ett vanligt scenario för våra kunder är att växla upp från colocation av befintlig hårdvara till en av våra molntjänster, i takt med avskrivningar och mån av tid. Här är Bineros upplägg idealiskt och värdeskapande.

Binero infrastrukturtjänster

Ett annat scenario kan vara att minska kostnaden genom att flytta delar av driften från till exempel AWS eller Azure till våra tjänster (som binero.cloud eller en dedikerad plattform) med dedikerad direktförbindelse (WAN-länk eller kapacitetstjänst) mellan siterna. Detta upplägg skapar, utöver rejäla kostnadsbesparingar, även avsevärd redundans genom flera leverantörer.

Molnguiden

Är du osäker på vilket behov du har när det gäller molntjänster? Kanske behöver du en indikation kring vilken kapacitet som är rimlig för ditt bolag och vill veta ungefär hur mycket det skulle kosta per månad?

Gör några snabba val i vår specialutformade molnguide för att få förslag direkt, som matchar dina behov.

 

Ta mig till Molnguiden

Framtidens IT är här. Svensk, säker, hållbar.

Vår överskottsenergi värmer Vallentuna

Läs mer

Världens mest klimatsmarta datacenter

Vårt datacenter DCS01 är byggt i samarbete med E.ON och Vallentuna, med ambitionen att vara så klimatneutralt som möjligt. Anläggningen är ansluten till ett fjärrvärmeverk, vilket innebär att 100 procent av överskottsenergin kan återvinnas och bli till värme för bostäder i Vallentuna kommun – dygnet runt, året runt.

Vi har även valt all infrastruktur i datacentret baserat på dess miljöpåverkan. Till exempel har vi valt en kyldistribution som inte jobbar med trycksättning (eftersom det kräver energi att upprätthålla) och UPS:er med marknadens lägsta förluster. Allt för att konsumera så lite energi som möjligt i hela anläggningen.

Läs mer om vårt klimatsmarta datacenter

Vill du veta mer, eller har du en fråga?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig asap.