senior account manager

Har du en stark förståelse och erfarenhet av konsultativ försäljning och plattformsförsäljning med tillhörande tjänsteerbjudanden? Vill du vara en del av Bineros spännande tillväxtresa inom IT Infrastructure & Cloud? Binero Group söker nu en driven och affärsorienterad Senior Account Manager som drivs av att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar på en expansiv marknad!

Om Binero

Vi på Binero befinner oss på en spännande tillväxtresa på en expansiv marknad – IT Infrastructure & Cloud – där vår OpenStack-baserade publika molnplattform Binero.Cloud är central för vår tillväxt. Binero.Cloud kan ses som en ambitiös startup-verksamhet inom och från ett stabilt och börsnoterat bolag med gedigen erfarenhet av IT. Här finns stora möjligheter till utveckling genom att tillsammans med ett starkt tillväxtteam vidareutveckla och brett etablera ett konkurrenskraftigt erbjudande inom Cloud-infrastruktur, plattformar och tjänster.

Om tjänsten

I rollen som Senior Account Manager på Binero kommer du att bli en nyckelperson för vårt uppdaterade fokus och positionering på den svenska marknaden. Din uppgift blir att kombinera försäljning, affärsutveckling, tillväxt och ledarskap, allt i en växelvis balans och med ett entreprenöriellt angreppssätt. Som ambassadör för Binero och vårt erbjudande inom molninfrastruktur och molntjänster har du tvärfunktionella kundteam till din hjälp, bestående av kritiska stödfunktioner för respektive del av kundens resa, såsom molnarkitekter, marknadsspecialister, DevOps, professionella tjänsteerbjudanden samt ett ekosystem av molnpartners.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen på Binero är det viktigt att du har en gedigen försäljningserfarenhet och en beprövad meritlista på minimum 10+ år inom skapandet av kundrelationer och större kundkonton. Som person är du en utpräglad lagspelare som är målmedveten, nyfiken, ansvarstagande, driven och har förmågan att leda kundteam genom en komplex säljcykel och onboarding. Affärsmannaskap och initiativförmåga är två andra egenskaper som rankas högt.Våra kunder utvärderar avancerade lösningar inom ett område under snabb utveckling. Till sin hjälp efterfrågar de beprövade rådgivare och specialister inom området Cloud. Vi tror därför att du är en person som har en god förmåga att proaktivt identifiera såväl som att – tillsammans med teamet på Binero – realisera värde för våra kunder och partners inom detta område.På Binero strävar vi efter mångfald och inkludering. Vi tror starkt på vikten av olika bakgrunder och perspektiv, för att vi ska vara det bästa som vi kan vara för våra kunder och partners.

Din profil

  • Självstartare som tar initiativ och driver framåt mot gemensamma strategier och mål.
  • Stort intresse och förståelse för IT-infrastruktur, molnbaserad teknik, arbetssätt och tjänster.
  • 10 års erfarenhet av rådgivande försäljning inom ovanstående områden.
  • Avancerade färdigheter inom konsultativ värdeförsäljning, inklusive utveckling av kundkonton och ett absolut fokus på kundvård.
  • Bevisad förmåga att arbeta effektivt och förtroendeskapande med och över alla nivåer av affärs- och IT-kontakter inom stora och komplexa organisationer.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
  • Relevant akademisk examen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid, 100 %
Placering: Stockholm.

Känns det här som en roll som skulle kunna passa dig? Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande.

Skicka in din ansökan här

Förnamn
Efternamn
Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.