16 mars 2020

Så arbetar Binero under Coronasituationen

Med anledning av den rådande situationen i Stockholm, Sverige och omvärlden, vill vi på Binero informera om hur vår beredskap ser ut. Dels hur vi arbetar proaktivt och dels hur vi förberett oss för en eventuellt mer kritisk situation kopplat till Coronaviruset och dess konsekvenser.

Oavsett hur situationen utvecklas så är det viktigt för oss på Binero att kunna garantera både våra kunder och partners och våra egna medarbetare maximal trygghet i alla led. Vi har därför i förberedande syfte säkerställt att alla våra nyckelfunktioner kan fungera utan avbrott och även agera snabbt i takt med eventuella nya direktiv från myndigheter och experter.
I korthet innebär detta att vi känner oss helt och hållet trygga med att kunna driva vårt bolag och leverera våra tjänster precis som vanligt. Vi har redan nu fungerande lösningar för distansarbete (vilket vi nu uppmuntrar) för samtliga medarbetare och för drift av våra datacenter. Vi har två geografiskt åtskilda kontor och vår driftspersonal arbetar i två helt separata team. För löpande information och supportvägar kommer vi att använda binero.com och binero.cloud, samt våra sociala kanaler (Facebook och Linkedin).

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något.

Vi hoppas att ni alla mår bra och får en fin vecka!
/Team Binero

Läs vidare
Visa alla artiklar