Partners

Noggrant utvalda samarbetspartners.

På Binero är vi väldigt noggranna med vilka leverantörer och branschaktörer vi väljer att samarbeta med. Bara det bästa är gott nog åt oss och våra kunder. Alla våra samarbetspartners tillför något som är optimalt för just våra miljöer, tekniska lösningar och de tjänster vi erbjuder dig som kund.

Microsoft (Mjukvaror SPLA och CSP)

Vi har ett SPLA (Services Provider License Agreement) med Microsoft, ett avtal som gäller för tjänsteleverantörer och oberoende programvaruförsäljare som vill kunna erbjuda de senaste Microsoft-programvarorna, tjänsterna och applikationerna till sina kunder. Vi är också med i CSP (Cloud Solution Provider), Microsofts leverantörsprogram för molnlösningar som gör att vi kan erbjuda dig som kund alla molnprodukter och tjänster från Microsoft, t.ex. Microsoft Azure, Dynamics 365, Office 365 och Microsoft 365, Enterprise Mobility Suite och Windows.

Stakater

Stakater är en föregångare i Norden vad gäller kompetens inom Kubernetes-området. Stakater bygger och hanterar Kubernetes-kluster främst för större företag, så att de istället kan fokusera på sin affär och upprätthålla den snabba innovations- och utvecklingstakt som krävs idag. Deras managerade tjänst ’Stakater Agility Platform’ är en lättanvänd Kubernetes-lösning i en transparent och enkel ”as-a-service”-modell, som tillsammans med vårt svenska publika moln Binero.Cloud skapar en helt unik lösning för våra kunder.

E.ON

Vi har byggt vårt nya datacenter i Vallentuna i samarbete med elbolaget E.ON. På platsen för datacenterbyggnaden har det tidigare stått ett fjärrvärmeverk – vilket gjorde det till en perfekt plats för ett datacenter. Tack vara E.ON:s expertis inom strömförsörjning och kyla har vi skapat ett extremt driftsäkert datacenter med en optimal strömförsörjning.

Veeam

Veeam är marknadsledande inom backup och återställning och används av över 300 000 företag världen över. Genom att vara en av Veeams drygt 60 000 partners säkerställer vi att våra kunders tjänster och data har en extrem tillgänglighet och snabbt kan återställas vid eventuella incidenter. ”Hypertillgänglighet” är Veeams ledord och innefattar ett unikt sätt att arbeta med data på ett både högintelligent och lätthanterligt sätt.

OpenStack

Vår nya molntjänst Binero.Cloud är baserad på OpenStack – världens största öppen källkodbaserade molnplattform som primärt används för att leverera IaaS-lösningar (Infrastructure as a Service). OpenStack har ett gigantiskt community av utvecklare världen över, och stöttas också av några av IT-världens allra största aktörer.

Intel

Våra datacenter använder de senaste processorerna och storage-enheterna från Intel och uppgraderar i takt med att Intel släpper nya produkter.

VMware

VMware är världens största leverantör av virtualiseringslösningar. Vi erbjuder en licensierad och supporterad VMware-plattform.

Alfa Laval

Vi använder som första bolag i Sverige en helt ny banbrytande kyllösning från Alfa Laval i vårt nya datacenter DCS01.

Dell (och Dell EMC)

Vi använder de senaste servrarna och den vassaste nätverksutrustningen från Dell.

Vill du veta mer?

Kontakta mig om du är intresserad av partnerskap och samarbeten med Binero.

Linda Siwe

CCO

E-post

linda.siwe@binero.com