1. Startsida
 2. /
 3. Om oss
 4. /
 5. Karriär
 6. /
 7. Account Manager

Account Manager

Är du säljaren som siktar mot stjärnorna men kan nöja dig med att landa bland molnen?

vilka är binero?

Vårt publika moln är det lokala alternativet och komplementet till globala hyperscalers. Vi bygger på den öppna plattformen OpenStack och tillhandahåller marknadsledande prestanda till en mycket fördelaktig prisbild. Vår molnplattform är byggd och utvecklad för det hybrida landskapet och multicloud-miljöer. Vårt publika moln erbjuder allt från enkel hantering av virtuella servrar, till möjligheten att bygga fullt automatiserade och skalbara plattformar med orkestreringsmallar. 

Att jobba på Binero:

På Binero dyker vi djupt i tekniken och lär oss av varandra för att förmedla kunskap vidare till våra kunder. Det gör vi bland annat genom att vi träffas på kontoret varje månad och förkovrar oss i någon ny spännande teknik, håller tekniska dragningar för kunder, bjuder in till meetups, RedBridge Academy etc.

Vi har nära samarbete med våra partners, bl.a. AWS, RedHat och Elastic, och de flesta av våra medarbetare är certifierade.

Du kommer att trivas på Binero om du:

 • Älskar teknik och speciellt open source!
 • Vill jobba i ett familjärt företag.
 • Drivs av att utveckla dig själv och de runt omkring dig.
 • Tycker om ansvaret och friheten i att själv driva igenom saker.

Vad innebär rollen och vad kommer du att göra?

I rollen som Account Manager kommer du få ta stort ansvar kring försäljning av våra moln- och containertjänster. Vi arbetar med flera olika typer av bolag inom olika branscher och sektorer. Allt från offentlig till privat sektor, till start-ups och medelstora bolag. Du kommer att arbeta nära vårt säljteam, arkitekter och presales för att hitta nya kunder, driva försäljning och designa lösningar som passar oss och våra kunder.

För att passa in hos oss så tror vi att du har ungefär fem eller fler års erfarenhet inom försäljning. Då våra kunder ofta har en djup teknisk förståelse ser vi gärna att du är tekniskt kunnig, så att du förstår teknikens pussel och ser hur de olika bitarna hänger ihop. Det är även ett extra plus om du har koll på drift i cloudmiljöer.

Du får ansvar för att driva hela säljprocessen från första kundkontakt till påskriven offert. Du kommer att arbeta med flertalet olika typer av kunder för att driva flertalet affärer och försäljningar. I rollen kommer du bland annat även att arbeta med: 

 • Prospektering av kunder
 • Anordna och driva kundmöte
 • Hitta passande lösningar för kund
 • Sammanställa offerter
 • Driva merförsäljning
 • Avtalsförhandling 
teamwork och taggning inför uppstart av projekt

Hos Binero får du

 • Konkurrenskraftig lön
 • Möjlighet till distansarbete
 • Kontinuerlig kompetensutveckling
 • Skarpa och teknikhungriga kollegor
 • Konferensresor, kickoff och studiebesök
 • Flexibilitet i semestermodell, privat sjukvårdsförsäkring, pensionsersättning enligt ITP1, friskvårdsbidrag mm. 

Ansökan

Skicka in din ansökan i formuläret nedan.

"*" indicates required fields

Max. file size: 128 MB.
Samtycke*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varför ska du arbeta hos oss på Binero?

Hos oss på Binero får du möjlighet arbeta med försäljning av tekniska produkter och lösningar som efterfrågas av stora techbolag, nystartade start-ups och andra samhällsnyttiga organisationer för att utveckla molntjänster. Du kommer till en trygg arbetsplats med gott kamratskap och trevlig stämning där vi umgås under gemensamma aktiviteter, såsom teknikkvällar och utomlandsresor. Tillsammans har vi skapat en familjär och respektfull kultur där vi hjälper och stöttar varandra för att lyckas i våra uppdrag.

På Binero dyker vi djupt i tekniken och lär oss av varandra för att förmedla kunskap vidare till våra kunder, vilket gör att även din tekniska förståelse kommer att utvecklas. Som person är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Då du kommer jobba nära våra kunder i många olika branscher behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har vilja att utvecklas och växa med oss, där du tar ansvar för att driva affären samt vara med och påverka hur vi arbetar med försäljning.

Arbetet kommer att ske med bas i Stockholm med möjlighet till distansarbete till viss del. Resor i tjänst kan förekomma.

lediga tjänster

senaste nytt

kontakt

Telefon: 020-11 33 80

E-post: info@binero.com

ekonomi

investor relations

Telefon: 08-511 05 500

E-post: ir@binero.com

adress

Gamla Brogatan 26
111 20 Stockholm
Sverige

försäljning & partnerskap

Telefon: 020-11 33 80

Fakturor: sales@binero.com

support

Supportens kontaktuppgifter hittar du här och här kan du som redan är kund även registrera ett ärende. 

kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?

Här hittar du kontaktuppgifter till Binero och även till våra olika team inom Moln- och IT-infrastrukturtjänster för företag och organisationer. Du kan också fylla i formuläret till höger så återkommer vi till dig direkt.

Fråga vår specialist om molntjänster

One of our cloud experts, ready to assist our clients

Johan Wedin

COO

johan.wedin@binero.com

kontakta oss via formulär

fyll i formuläret nedan och vi kontaktar dig