11 maj 2020 | Säljare

Account Manager, Stockholm

Binero expanderar och söker fler affärsorienterade Account Managers!

Är du en driven, erfaren och ambitiös Account Manager som söker nya utmaningar? Vill du vara med och påverka ett etablerat och stabilt IT-företag som påbörjat en spännande tillväxtresa? Då har vi möjligheten för dig. Vi på Binero står inför en expansiv period med ett starkt fokus på leverans av digitala infrastrukturtjänster för svenska företag och organisationer. Vi ser en kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster och därför behöver vårt försäljningsteam växa med fler affärsorienterade Account Managers. Bli en del av vårt team och vår resa mot toppen!

Om rollen

I rollen som Account Manager på Binero kommer du ansvara för att bearbeta nya kunder. I det arbetet ingår samtliga delar av säljcykeln, allt från prospektering/marknadsanalys till förhandling och slutförande av affär. Du kommer att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, där du också ansvarar även för att upprätthålla kundnöjdheten genom gedigna behovsanalyser, tät återkoppling och presentation av konkreta lösningar baserat på kundens behov.

Du är en ambassadör för våra tjänster och vårt varumärke. Till din hjälp kommer du att ha stöd från övriga organisationen, bestående av produktspecialister, andra Account Managers samt en proffsig marknadsavdelning.

Det här är du

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT-branschen. Du har tidigare erfarenhet av att sälja molntjänster/SaaS-lösningar och/eller IT-infrastruktur, och vet hur du kommunicerar affärsnyttan med olika lösningar till kunden. Har du sålt hybrida lösningar är det ett extra plus i kanten. Du har med fördel ett etablerat kontaktnät i IT-branschen.

Vi söker dig som älskar kundkontakten och drivs av affären. Du är en expert på att skapa lönsamma affärer för kunden genom smarta lösningar. För att trivas hos oss behöver du vara resultatorienterad och hålla en hög aktivitetsnivå, där du uppnår budgetmål på ett effektivt och strukturerat sätt. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina affärer och kunder. Hos oss är professionell och tydlig kommunikation ett avgörande verktyg för att skapa goda kontakter, både internt och externt. Vi ser gärna att du är en lagspelare och besitter social skicklighet. För dig är det en drivkraft att arbeta i ett team som sprider och tar del av varandras kunskaper.

Vad vi erbjuder dig

Som anställd hos oss kommer du att få vara med på en spännande tillväxtresa mot en ledande position på den svenska marknaden för IT-tjänster. Du blir en viktig del av ett engagerat team av människor med olika kompetenser, som samarbetar och lär av varandra – i en företagskultur som sätter kunden i centrum. Utöver attraktiva ersättningsvillkor får du goda möjligheter att utveckla både din säljförmåga och din förståelse för de områden vi verkar inom.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 25 maj 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare på WeSelect: Josefin Träpja, tel 076 82 46 004.

Välkommen med din ansökan!

Om Binero

Vår övertygelse är att digitala lösningar berikar och bidrar till en öppen och hållbar värld. Därför är det vårt uppdrag att hjälpa människor och företag att förverkliga sina affärsidéer och driva digital transformation. Under 2019 renodlade Binero verksamheten och vi har nu påbörjat en spännande resa med siktet inställt på att ta en ledande position på den svenska B2B-marknaden för digitala infrastrukturtjänster. I dag erbjuder vi både publika, privata och hybrida molnlösningar, samt colocation i vårt eget nya och klimatsmarta datacenter norr om Stockholm. Under förra året lanserade vi också vår egen publika molnlösning binero.cloud.

Enkelt uttryckt händer det väldigt mycket hos oss nu, och vi siktar på att växa rejält under de kommande åren.

Skicka in din ansökan här

  • Dra filer hit eller

    Visa fler lediga jobb