event

Här delar vi med oss av kommande event inom molntjänster, infrastruktur som en tjänst (IaaS) och relaterade områden.

1 december 2021
digitalt event

binero presenterar på redeye technology day 2021

Den 1 december kl. 14:20 presenterar Charlotte Darth, VD i Binero Group AB (publ), på Redeye Technology Day.


Charlotte Darth kommer berätta om förvärvet av RedBridge, om den nya strategin som bolaget sjösatt under 2021, samt den senaste utvecklingen i bolaget.

Presentationen livesänds och kan följas på Redeyes webbplats (länk nedan), där presentationen även i efterhand kommer finnas tillgänglig.

7-8 december 2021
virtuellt event

binero deltar på beyond tech cloud strategies

Följ med Binero på Cloud Strategies, nätverksträffen för dig som är beslutsfattare på C-nivå inom IT. Här presenteras och diskuteras moln 4.0-lösningar, insikter om molnsäkerhet, migration, automatisering och styrning av molnteknologi och tjänster - allt för att ge din organisation en konkurrensfördel. Lyssna på spännande talare, ta del av de senaste kunskaperna, slut värdefulla kontakter och utbyt tankar med andra!

tidigare event

17-18 november 2021
tillgänglig on-demand

binero talar på openinfra live: keynotes

Kom och var med när med Bineros Cloud Expert Victor Souza diskuterar OpenStack-baserade publika moln tillsammans med andra spännande talare inom öppen källkod, Cloud & Infra. Det bjuds också på matnyttigt innehåll och use cases inom Kubernetes och hybrida moln. Missa inte detta!

Binero är stolt medlem och bidragande kraft i OpenInfra Foundation, som stöttar utvecklingen och användandet av öppen infrastruktur genom ett globalt community med över 100 000 individer i 187 länder. Stiftelsen är värd för viktiga öppen källkods-projekt och praktikgrupper över hela världen.

28 oktober 2021
Scandic Continental

binero talar på pexip partner summit 2021

Binero deltar som talare på Pexips nätverks- och kunskapsdag för partners inom teknologi, försäljning, m.fl. Pexip är ett snabbt växande utmanarföretag inom videobaserad kommunikation, såsom videomöten och konferenser. Deras vision är att göra virtuella möten bättre än att träffas i person. 

Binero kommer att tala om hur vi stöttar digitala bolag och affärsmodeller på deras snabba tillväxtresor, genom ett engagerat team med hög tillgänglighet och en OpenStack-baserad publik molntjänst med ledande pris/prestanda-ratio. 

Ett referat från dagen postas här på binero.com och i våra sociala medier, följ oss där.

15 oktober 2021
tillgänglig on-demand

webinar: automatisering som tjänst – gör din jobbvardag enklare och smidigare

TTIA är experterna inom intelligent automatisering, som brinner för att göra teknologin tillgänglig för flera. Deras digitala robotar levereras som en enkel molnbaserad prenumerationstjänst och börjar jobba dag 1, exempelvis inom processer såsom on-/offboarding av anställda och rapportering av regulatorisk information.

I det här webinariet berättar TTIA och Binero om hur de kombinerar den senaste teknologin med en svenskbaserad molntjänst, för att på ett helt nytt sätt leverera automatiserade tjänster! Ingen bindningstid, fasta kostnader och snabb uppstart.

8 juli 2021
tillgänglig on-demand

webinar: the role of open source in digital sovereignty

What are the properties of open source that makes it such an important piece of the puzzle in achieving digital sovereignty? How does the recent cyber attack, that forced hundreds of Swedish grocery stores to close, relate to digital sovereignty? And what is digital sovereignty anyway? Why does it matter?

An interesting discussion between Binero’s CCO Linda Siwe, Johan Christenson CEO at City Network, Kurt Garloff CTO at SCS, and Pierre Gronlier CTO at GAIA-X.

Webinaret sändes som avsnitt 13 i serien OpenInfra Live, men finns tillgängligt on-demand på LinkedIn.

18 maj 2021
tillgänglig on-demand

webinar: how to shift your continuous delivery to kubernetes

I detta webinar visar vår partner Stakater hur du bygger ett modernt CI / CD-arbetsflöde integrerat med Kubernetes, genom att kombinera Tekton och ArgoCD. De gör även en live-demo av hur du distribuerar en applikation genom att använda Stakaters managerade Kubernetes-plattform, som kör i Bineros svenska publika molntjänst.

Stakater har arbetat med Kubernetes sedan år 2015, för en bredd av nordiska kunder. Missa inte att ta del av deras gedigna erfarenhet!

Webinaret finns tillgängligt on-demand på BrightTalk, via länken nedan. Registrera dig för att få åtkomst, eller logga in om du redan har ett konto.