Case IT-Outsourcing

Lägg din IT-miljö i våra händer

Med IT-outsourcing lägger du ansvaret för hela (eller stora delar av) din IT-miljö i våra trygga händer. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en säker och stabil lösning utifrån dina unika behov. Binero erbjuder ett komplett utbud av exempelvis professionella molntjänster och färdigpaketerade online-applikationer som driftas från något av våra datacenter. Våra servrar är placerade i våra toppmoderna och säkra datacenter på svensk mark där vi har full kontroll och övervakning. Vi kopplar givetvis samman våra datacenter till geokluster – vilket borgar för en mycket hög tillgänglighet.

Colocation – rätt val för M’Labs

M’Labs är ett innovationsdrivet företag som verkar i skärningspunkten mellan traditionell utveckling och designbyråer. De hjälper sina kunder med allt från produktdesign till webbutveckling, digital marknadsföring och...

Att placera dina data hos oss ger dig maximal flexibilitet och skalbarhet. Det innebär också att den är skyddad från oönskade händelser så som inbrott, brand, vattenskada och hårdvaruhaveri. Du har tillgång till dina data oavsett vad du befinner dig, med hjälp av vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst.

Det är också enkelt att välja exakt den lösning som passar just din organisation bäst. Vi guidar dig rätt i valet av serverlösning, molninfrastruktur och hostingtjänster.

Med Managed hosting genom Binero kan du sova gott i vetskap om att vi övervakar alla kritiska funktioner som minnesutnyttjande, CPU-last och säkerhetskopiering. Vi kan också sköta uppgradering av mjukvara till den senaste versionen (patchning), licenshantering och all mjukvaruadministration.

Med VDS (Virtual Dedicated Server) skapas din server med hjälp av ett virtualiseringsprogram på hårdvaruplattformar i våra datacenter. Med VPS (Virtual Personal Server) får du en vanlig server som är lite lättare att sköta och med reserverad kapacitet.

Genom att använda smidig molnbaserad infrastruktur och molntjänster slipper du i ett enda slag saker som hårdvaruinköp (planering, köp, installation, montering, service, uppgradering av gammal hårdvara och liknande). På samma sätt slipper du också ansvaret (och kostnaden) för mjukvaruinköp (planering, köp, installation, inlärning, uppgradering, inställningar, diagnostik etc.). Du kommer åt program och verktyg i molnet från vilken uppkopplad dator som helst, var du än befinner dig. Det betyder att många organisationer helt slipper förlita sig på egna servrar, eller åtminstone drastiskt kan minska antalet egna servrar. Läs mer om Bineros infrastruktur- och molnerbjudande här.

Titta gärna nedan på exempel av vårt arbete med IT-Outsourcing för några av våra kunder.