Binero.Cloud

Binero.Cloud är vår egna helsvenska molntjänst utvecklad på plattformen OpenStack. I vår molntjänst betalar du bara för vad du använder – utan att behöva förstå komplexa mätpunkter och trappstegar. Hos oss ingår allt (!) utan extra kostnad – och vi har inga bindningstider.

Binero.cloud

Svensk molntjänst – trygghet för din data.

Vår molntjänst är inte som alla andra. Binero.Cloud bygger på den öppna plattformen OpenStack och tillhandahåller marknadsledande prestanda till en mycket fördelaktig prisbild. Du betalar bara för det du nyttjar, mätt per timme, och kan närsomhelst köpa mer resurser, dra ner på resurser eller helt stänga ner ditt engagemang. Funktionsmässigt erbjuds allt från enkel hantering av virtuella servrar, till möjligheten att bygga fullt automatiserade och skalbara plattformar med orkestreringsmallar. Och självklart finns inbyggt stöd för containerdrift som t.ex. Kubernetes. Vill du kombinera Binero.Cloud i en hybrid eller multi-cloud lösning med något av de andra molnen, eller något av de andra molnen med t.ex. colocation eller Bineros virtuella privata moln går det givetvis bra, prata med oss för ett lösningsförslag.

Binero.Cloud i korthet

Binero.Cloud erbjuds som en självservicetjänst där du hanterar din virtuella IT-miljö via en kontrollpanel. Om du behöver eller föredrar att få hjälp finns vår support och våra tekniker tillgängliga. Du betalar bara för det du faktiskt använder och våra prismodeller är enkla och transparenta. Självklart kan vi ordna med ett lämpligt avtalsupplägg för vår publika molntjänst, för dig som föredrar det mot att konsumera cloud on-demand.

Hos oss kan du skapa en avancerad IT-miljö, helt anpassad efter din egen kravbild. Administrationen sker via en enkel webbportal eller API. Alla funktioner du behöver är bara ett klick bort! En stor fördel för dig som kund är att Binero.Cloud använder OpenStack som plattform, tillgång på kompetens och verktyg är därför väldigt stor.

Binero.Cloud levereras utifrån en av världens mest moderna och klimatsmarta datacenter här i Sverige. Både fysisk och integritetsmässig säkerhet är av största vikt. Alla applikationer och all data som hanteras omfattas endast av svensk och europeisk lagstiftning, då vi är ett helsvenskt bolag. Vad gäller GDPR-efterlevnad är det en förutsättning att använda en molntjänst från en svensk leverantör. Det är nämligen bolagets hemvist som avgör och inte enbart den geografiska placeringen av data och applikationer. Gällande det amerikanska regelverket CLOUDAct, som du är utelämnad till vid användandet av amerikanska molntjänster, så finns det idag kraftiga rekommendationer från t.ex. MSB att inte använda sig av utomeuropeiska leverantörer överhuvudtaget.

Testa Binero.Cloud här!

Pris- & prestandajämförelse mellan Binero.Cloud, AWS och Azure

Vi har genomfört ett pris/prestanda-test hos olika molntjänstleverantörer. Vi har jämfört vårt eget Binero.Cloud med de utländska leverantörerna AWS och Azure. Testet visar att vi matchar alla utländska aktörer i prestanda – men – till endast ca. halva kostnaden. Utöver testet som fokuserar på pris och prestanda får du även något i binero.cloud som du inte får hos de globala leverantörerna. På köpet får du en plattform där du uppfyller lagkraven för exempelvis GDPR.

Klicka här för att se jämförelsen!

GamingCorps väljer Binero

"Binero möter vårt behov av framtidssäkra molntjänster vid distribution av iGaming-produkter."

Läs mer