Binero.Cloud

Binero.Cloud är vår egna helsvenska molntjänst utvecklad på plattformen OpenStack. I vår molntjänst betalar du bara för vad du använder – utan att behöva förstå komplexa mätpunkter och trappstegar. Hos oss ingår allt (!) utan extra kostnad – och vi har inga bindningstider.

Binero.cloud

Svensk molntjänst – trygghet för din data.

Bästa prestanda, hög säkerhet & garanterat klimatsmart!

Binero.Cloud i korthet

Binero.Cloud erbjuds som en självservicetjänst där du helt själv hanterar din virtuella IT-miljö. Om du behöver eller föredrar att få hjälp finns vår support och våra tekniker tillgängliga.

Hos oss kan du skapa en avancerad IT-miljö, helt anpassad efter din egen kravbild. Administrationen sker via en enkel webbportal eller API. Alla funktioner du behöver är bara ett klick bort! En stor fördel för dig som kund är att Binero.Cloud använder OpenStack som plattform, tillgång på kompetens och verktyg är därför väldigt stor.

Binero.Cloud levereras utifrån en av världens mest moderna och klimatsmarta datacenter här i Sverige. Både fysisk och integritetsmässig säkerhet är av största vikt. Alla data som hanteras finns alltid i Sverige och omfattas endast av svensk lagstiftning.

Testa Binero.Cloud här!

Pris- & prestandajämförelse mellan Binero.Cloud, AWS och Azure

Vi har genomfört ett pris/prestanda-test hos olika molntjänstleverantörer. Vi har jämfört vårt eget Binero.Cloud med de utländska leverantörerna AWS och Azure. Testet visar att vi matchar alla utländska aktörer i prestanda – men – till endast ca. halva kostnaden. Utöver testet som fokuserar på pris och prestanda får du även något i binero.cloud som du inte får hos de globala leverantörerna. På köpet får du en plattform där du är compliant mot både GDPR och CloudACT.

När det gäller GDPR är det en fördel att använda en molntjänst i Sverige, du får helt enkelt lättare att efterleva de krav som ställs.

Och gällande CloudACT finns det idag kraftiga rekommendation från t.ex. MSB att inte använda sig av utomeuropeiska leverantörer överhuvudtaget.

Klicka här för att se jämförelsen!

Case

Mendly valde Binero.Cloud som molnpartner - före Google Cloud och AWS. "Binero tog ett helhetsgrepp om våra behov."

Läs mer