välkommen till nya binero

Från och med idag ser Binero helt annorlunda ut i färg och form. Med vår nya design och ett uppdaterat innehåll vill vi återspegla att vi idag är ett renodlat molnbolag, med moderna tjänster för företag och organisationer med fokus på dataintegritet och hållbarhet.

Vi hoppas att du tycker lika mycket om det nya uttrycket och innehållet som vi gör!

I samband med uppdateringen av varumärket så passar vi också på att slå samman våra två webbplatser binero.com och binero.cloud. All information samlas nu här på nya binero.com, där vi till exempel har förtydligat vårt erbjudande och även har börjat bygga upp en kunskapsbank kring ämnen som vi ofta får frågor om. Missa inte våra utvalda kundcase!

Dina kontaktvägar till supporten och oss andra på team Binero är desamma – ring eller maila precis som vanligt, eller registrera ett ärende direkt i formuläret.

Du som är kund i vår publika molntjänst Binero Cloud loggar in på ditt konto i portalen precis som vanligt. Den ser just nu likadan ut som tidigare, men kommer snart att få vår nya design. Om du inte har adressen till portalen som ett bokmärke i din webbläsare så hittar du alltid länken direkt i huvudmenyn här på binero.com (längst uppe till vänster), under ”logga in”. Vi har även lagt "logga in" som genväg nere till höger i footer-menyn.

Vi lämnar nu ett ovanligt och intensivt, men givande år bakom oss - och kliver på flera sätt i en ny kostym. Vi på Binero ser mycket fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med er, våra kunder och partners!

Vill du veta mer eller har frågor kring dina tjänster - kontakta oss!

Med vänliga hälsningar,

Linda Siwe

CCO Binero